Maandelijkse archieven: oktober 2020

Kraamcadeau door de brievenbus

We zitten door het coronavirus weer in een (gedeeltelijke) lockdown. Thuis mogen we nu maar maximaal 3 personen ontvangen. Het kraambezoek dat we gewend zijn, zal nu een stuk minder zijn.
Wil je toch graag de nieuwe ouders verrassen dan kan je een brievenbus kraamcadeau sturen.

De verzendkosten zijn een stuk lager en de postbode hoeft ook niet aan te bellen om het pakket af te leveren en misschien net de moeder en de baby te wekken.
Hoe leuk is voor de mama om lekker op haar bed met haar kindje in alle rust de cadeautjes uit te pakken.

In een brievenbus kraamcadeautje kan je echt een leuk pakketje samenstellen. We hebben wat inspiratie voor jullie op een rij gezet.

Rabbit love

De koude dagen komen er weer aan en dit kraampakketje sluit daar helemaal op aan.
Hierin zitten vier sokjes in vier verschillende kleuren met een anti-slip zooltje. Sokjes voor de baby komen altijd van pas, want sokjes verdwijnen altijd op mysterieuze wijze…….. 
De muts houdt het hoofdje lekker warm in de winterdagen. En hoe cute zal deze muts staan.

BLAH BLAH BLAH

Het eerste gebrabbel van een kindje is zo lief en leuk. In dit mooie boekje, versierd met goud folie, kunnen alle leuke uitspraken opgeschreven worden. Een leuk en origineel kraamcadeau.
De grote hydrofieldoek met regenbogen past er leuk bij en is altijd handig om te geven. Hydrofiele doeken worden gebruikt bij het afdrogen, ze zijn zacht en dun en ze komen makkelijk in de plooien van de baby. 

Ze worden ook gebruikt in het babybedje. Kindjes kunnen veel melk teruggeven in het begin in bed. Om te voorkomen dat iedere keer het bedje verschoond moet worden kan er een hydrofieldoek onder het hoofdje van het kindje gelegd worden. Geeft de moeder borstvoeding, dan kan ze deze grote hydrofiele doek om haar heen gooien om haarzelf en de baby wat privacy te geven. Super handig dus zo’n hydrofiele doek. Bekijk hier dit brievenbus kraamcadeau.
(Dit brievenbuspakketje is uitverkocht)

Bad Fun

Pasgeboren baby’s genieten van in bad gaan. Het doet ze denken aan de baarmoeder. Ook als kindjes wat ouder zijn zullen ze genieten van het water. Een kraamcadeau door de brievenbus vol met spulletjes voor in bad is dan hartstikke leuk om te geven.
In dit pakketje zit een badboekje dat, zodra het in aanraking komt met water, verandert van kleur.
Verder zitten er ook hydrofiele washandjes bij. Kindjes vinden het ook leuk om hier mee te spelen, maar nog belangrijker kan je de baby hiermee goed tussen de plooien wassen.

En bij een badpakketje kan er natuurlijk geen lekkere douchegel ontbreken. Daarom dit mini Naïf setje met een douchegel, shampoo, diaper cream en nurturing crème. De producten van Naïf bevatten alleen natuurlijke producten en een hebben een zachte geur.

Knuffelmomentje

Het liefste wat pasgeboren baby’s de eerste maanden doen is knuffelen met de mama en de papa. En hoe leuk is het om hier even een momentje van te maken.
Speentje in, bij mama of papa in de armen, lama speendoekje aan het speentje. Heerlijk!
Samen kunnen ze nog even een boekje bekijken. Dit boekje van Wee Gallery is speciaal ontworpen voor pasgeboren baby’s. Het boekje is lekker zacht en de tekeningen zijn gemaakt met de kleuren zwart wit.

De eerste maanden kunnen kindjes nog niet zo ver kijken en zien ze geen kleur. Daarom houden baby’s van lekker veel contrast en sluit dit boekje daar goed op aan. De oortjes geven ook een knisperend geluid.

Dol op Rainbows

Regenbogen wie vindt ze nou niet super leuk!
In dit brievenbus kraamcadeau zit een lieve regenboog wandhanger en deze zal hartstikke leuk in de babykamer staan.
Met de bijpassende grote hydrofiele doek met ook regenboogjes heb je zo een leuk pakket bij elkaar.

Voor meer inspiratie voor kraamcadeaus door de brievenbus check onze inspiratiepagina vol met brievenbuscadeautjes.

Laatste BLOGs

Leukste geboortecadeau voor een kindje geboren in de herfst

Geboortecadeau knisperend herfstblaadje





De herfst is in volle gang. De bomen kleuren geel en rood, het wordt weer eerder donker en we gaan weer pompoensoep en rundvlees met paddenstoelen eten. Vorig jaar werden er in de herfst meer dan 41.000 kindjes geboren.
Maar wat is nu een leuk geboortecadeau voor een kindje dat in de herfst geboren is?
Wij hebben wat herfstige cadeautjes die je kan geven bij de geboorte voor je op een rij gezet.










Blaadje

Wat dacht je van dit knisperende blaadje. Het eerste jaar vinden kindjes alles wat kraakt erg leuk. Het blad is lekker groot, zo kunnen ze het blad goed verfrommelen en zo de kleine motoriek oefenen. Verder is het blad aan de ene kant wit en aan de andere kant zwart. Baby’s houden van contrasten, hoe sterker het contrast hoe interessanter het kindje het vindt.






Luiertaart

Wil je een handig geboortecadeau geven, geef dan een luiertaart. Het eerste jaar gebruikt een kindje zo’n zeven luiers per dag. Daar wordt het eerste jaar veel geld aan uitgegeven. Met deze luiertaart kunnen de ouders weer een paar dagen vooruit.
De luiertaart is versierd met hydrofiele doeken en washandjes. De hydrofiele doeken en washandjes zijn lekker zacht en dun, zo kunnen ze goed tussen de plooien van de baby komen.





Op de luiertaart zit ook een BIBS speentje, deze geeft ligt in het donker……hoe handig.
Bekijk onze gehele luiertaart collectie op onze luiertaartpagina. Er zijn veel mogelijkheden qua kleuren linten en cadeautjes. Zo kan je bij deze luiertaart zelf bepalen welke kleur speentje je erbij zou willen hebben.











Muts

Aangezien het kindje in de herfst is geboren, zal het de eerste maanden van zijn leven buiten vrij koud zijn. Als het eenmaal winter is, is het kindje zo tussen de 2 à 6 maanden. Een leuk geboortecadeau om te geven is dan een wintermuts.






KUBUS

Deze zachte kubus is ook het ontdekken waard. Zeker als het kindje al op zijn buik kan liggen en kan rollen. Dit kan al vanaf vier maanden, maar de meeste baby’s rollen zich zo rond de negen maanden om. De kubus heeft dan de ideale hoogte en aan elke kant is er weer wat te ontdekken. Zo heeft de kubus lusjes waar ze hun vingertjes in kunnen steken en een klein knisperend blaadje.
De kubus kan natuurlijk ook wegrollen en hup de kleine gaat er achteraan. Dit stimuleert het kruipen.
Ook deze kubus heeft vooral zwart-wit kleuren, om zo de aandacht te trekken van de baby.









Laatste BLOGs


Zo creëer je een sfeervolle meisjes babyshower.

Decoratie voor een meisjes babyshower





Als je een babyshower organiseert wil je graag dat de ruimte er leuk en sfeervol uitziet, zodat de aanstaande mama helemaal in de babybubbel terecht komt….
In deze blog nemen we je mee hoe wij de tafel en de ruimte voor een meisjes babyshower mooi en sfeervol hebben gemaakt.

Voor de decoratie van deze babyshowertafel hebben we gekozen om de accenten te leggen op de kleuren roze, goud en wit. Roze omdat het voor een meisje is, goud om het een sfeervol en chique effect te geven en wit om het geheel ook weer rustig te houden.










Roze

Op de tafel hebben we licht roze linnen servetten en tafelkleed gelegd, zo krijgt de tafel meteen sfeer. De servetten en het tafelkleed zijn van het Zweedse merk Himla en kan je verkijgen bij de leuke webshop Table Things.






WIT

Om het geheel niet te druk te houden en de accenten op het roze en goud te houden, hebben we voor een wit servies gekozen van het merk Leeff. Dit servies heeft een glanzende glazuurlaag aan de bovenkant en een matte porseleinen finish aan de onderkant. Het staat ook heel erg mooi bij het Himla tafelkleed.
















Goud

De tafel is voor de rest gedecoreerd met gouden accenten zoals: gouden gebaksvorkjes, een suikerpotje en een bananenbladschaaltje.
Bij de plaats van de aanstaande mama staat een goudkleurige kaarthouder met een kaartje MUM TO BE.
Kijk wat een prachtig effect de gouden spulletjes de tafel geeft.






Luiertaart

Zet nu midden op de tafel een leuke luiertaart omringd met de andere cadeautjes. De tafel is nu omgetoverd in een echte sfeervolle babyshowertafel. De luiertaart kan helemaal aangepast worden aan de wensen van je thema. Zo kan je bijvoorbeeld voor een andere BIBS speen kiezen of een ander kleur lint.





Nu de tafel mooi gedecoreerd is kan de omgeving versierd worden. Een wat saaie muur kan je makkelijk opfleuren met een folie deurgordijn. (Ook leuk om in de deuropening te hangen als de aanstaande mama erdoorheen loopt. Voor de rest is de ruimte versierd met goudkleurige en roze ballonnen.

Klaar ben je! Tijd om de mama te laten komen en haar in de watten te leggen..

Wil je meer inspiratie op het gebied van babyshowerhapjes en babyshowerspelletjes, check onze blog.

Have fun:)




Laatste BLOGs