Babyshower

Start shopping
babyshower organiseren voor een jongen: blauwe donuts

Hoe organiseer je een babyshower?

Is je vriendin, dochter of zus zwanger van een jongen dan is het hartstikke leuk om haar te verrassen met een babyshower. Maar hoe organiseer je een babyshower: wat zijn leuke activiteiten, lekkere hapjes, gezellige locaties en mooie babyshowercadeaus?

In dit artikel lees je alles over hoe je een babyshower organiseert.

Lees de blog

wat is een babyshower?

Een babyshower is een surpriseparty waarin de aanstaande mama verrast wordt door haar vriendinnen, zussen en (schoon)moeders.
Het vindt ’s middags plaats met lekkere fingerfood hapjes en kopjes thee. De mama wordt lekker in de watten gelegd met cadeautjes voor haarzelf en de baby en er worden babyshowerspelletjes gedaan.

Info
info
info

Free downloads

Babyshowerboek

Download nu ons babyshowerboek. Een leuke aandenken voor je vriendin, zus of dochter, dat ze tijdens haar zwangerschapsverlof kan lezen.

Voeg leuke babyfoto’s van de vriendinnen toe of natuurlijk leuke foto’s van jullie samen en je hebt zo een heel leuk babyshowerboekje samengesteld.

Download

30 seconds - the baby edition

Iedereen kent de party-game 30 Seconds! Funky Baby Stuff heeft hier een variant van gemaakt 30 Seconds – The Baby Edition.

Print en knip de kaartjes uit en doe de kaartjes in een leuke pot. Maak teams en beschrijf in 30 seconden zoveel mogelijk van deze kaartjes. Na 30 seconden is het volgende team aan de beurt.
Dit speel je net zo lang door, totdat de kaartjes op zijn. Het team met de meeste kaartjes heeft het spel gewonnen.

Hilarisch en leuk om met zijn allen te doen!

Download

Pictionary - Babyshower editie

Een ander leuk spel om op een babyshower te doen is pictionary.

Download nu onze babyshower editie, met allemaal woorden die te maken hebben met de zwangerschap en kraamweek.
Trek een kaartje en teken zo goed mogelijk wat er op het kaartje staat. De rest van het team moet binnen 30 seconden raden wat er op het kaartje staat.

Een leuk en gezellig spel om met zijn allen te doen

Download