Verstuurd binnen 48 uur

Duurzame kraamcadeaus

Retour binnen 14 dagen

Veilig betalen

Lees hier alles over
duurzame kraamcadeautjes
en babyshowers

Nieuwste blog

Babyservies: het ideale kraamcadeau

Als het kindje tussen de vier en vijf maanden is mag het beginnen met oefenhapjes. Dit zijn kleine gepureerde hapjes met groente of fruit. Het kindje zal rare gezichten trekken met deze hapjes. Niet alleen vanwege de smaak, maar ook de substantie. Dit zijn ze natuurlijk helemaal niet gewend. Ze kennen alleen de smaak van moeder- of opvolgmelk.

Bestsellers

Duurzaam

Veel duurzame kraamcadeaus in ons assortiment.

Snelle Levering

Verstuurd binnen 48 uur.
Gratis verzending boven €50,-.

Retour

Retour mogelijk binnen 14 dagen.

Veilige betalen

Funky Baby Stuf werkt samen met Mollie Payments.

Meest gelezen blog

Babyshower in coronatijd

In deze coronatijd verloopt de zwangerschap voor je vriendin, zus of dochter toch een beetje anders. Haar verwennen met een babyshower zal ze extra leuk vinden. Je kan ervoor kiezen om een virtuele babyshower te geven of een babyshower op 1.5 meter afstand. Lees er meer over in onze blog.

Alle Blogs

Jollein x Pimpelmees collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Jollein al gezien. Dit jaar is Jollein een samenwerking aangegaan met het merk Pimpelmees.

Pimpelmees staat vooral bekend om hun mooie en stijlvolle prints.

Lees verder »

Mooi geboortecadeau voor een meisje

Kennen jullie het merk Mushie al? Eén van onze favoriete merkjes voor geboortecadeaus in onze winkel. Mushie staat vooral bekend om haar mooie zachte kleuren, Scandinavisch design en siliconen servies.

Lees verder »

Luiertaart maken?

Een luiertaart is een leuk en handig cadeau. Maar hoe maak je nu een luiertaart? Het is snel en leuk om zelf te maken. Lees snel verder

Lees verder »

Kraamcadeautips: Boekjes

Babyboekjes zijn een hartstikke leuk kraamcadeau! Maar er zijn er zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Wij hebben een leuke selectie gemaakt.

Lees verder »