Verstuurd binnen 48 uur

Duurzame kraamcadeaus

Retour binnen 14 dagen

Veilig betalen

Baby Spa een origineel kraamcadeau

Hebben jullie al gehoord van een baby spa? Ze komen nu in heel Nederland tevoorschijn. In dit artikel vertellen we meer over dit originele kraamcadeau.

Baby spa

In een baby spa gaat de baby floaten in gezuiverd water. De baby krijgt een speciale band om zijn hoofdje en gaat dan lekker dobberen in de jacuzzi. Na een tijdje komen er bubbeltjes in het water en gaan de lampen aan.

Veel kindjes hebben nog napijnen door de geboorte en kunnen daar soms onrustig van zijn. Door het warme water komt het kindje lekker ontspannen uit het water.

Verder verbetert het floaten de balans en coördinatie van de baby. Door de tegendruk van het water helpt het tegen krampjes en heeft het een positief effect voor de spijsvertering.
Bij de meeste spa’s wordt de floatsessie afgesloten met een babymassage.

Een floatsessie geven is een super origineel kraamcadeau. Bij veel baby spa’s kan je cadeaubonnen kopen, dus dat is makkelijk geregeld.

Baby Spa thuis

Een baby spa momentje kan natuurlijk ook thuis gecreëerd worden. Met een babyswimmer dobbert de baby lekker in het bad. Door babyolie in het bad te doen en het licht zacht te houden, geniet de baby heerlijk.

Origineel kraamcadeau

Babymassage

De thuis-spa kan afgesloten worden met een babymassage. Kindjes zijn er dol op. 
Door het huid op huid contact komen er bij de ouders en de baby allerlei hormonen vrij.  Zoals bijvoorbeeld het knuffelhormoon oxytocine. Die zorgt ervoor dat zowel de baby als de mama of papa zich na de sessie helemaal zen voelen.

De babymassageolie van Naïf is een fijn product om te gebruiken bij een babymassage. De producten van Naïf zijn helemaal puur natuur en zijn dus erg goed voor het huidje van de baby.

Als de baby helemaal zen en moe is geworden kan hij lekker ingewikkeld worden in deze warme wikkeldeken. Nog even een flesje en het kindje zal heerlijk in de armen van mama of papa in slaap vallen. Zo leuk, die quality momentjes samen 😊.

Duurzaam

Veel duurzame kraamcadeaus in ons assortiment.

Snelle Levering

Verstuurd binnen 48 uur.
Gratis verzending boven €50,-.

Retour

Retour mogelijk binnen 14 dagen.

Veilige betalen

Funky Baby Stuff werkt samen met Mollie Payments.

Lees onze blogs

Jollein x Pimpelmees collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Jollein al gezien. Dit jaar is Jollein een samenwerking aangegaan met het merk Pimpelmees.

Pimpelmees staat vooral bekend om hun mooie en stijlvolle prints.

Lees verder »