Verstuurd binnen 48 uur

Duurzame kraamcadeaus

Retour binnen 14 dagen

Veilig betalen

Het leukste babyservies
op een rij

Als het kindje tussen de vier en vijf maanden is mag het beginnen met oefenhapjes. Dit zijn kleine gepureerde hapjes met groente of fruit. Het kindje zal rare gezichten trekken met deze hapjes. Niet alleen vanwege de smaak, maar ook de substantie. Dit zijn ze natuurlijk helemaal niet gewend. Ze kennen alleen de smaak van moeder- of opvolgmelk.

Gedurende het eerste jaar mag het kindje steeds meer eten en worden de hapjes ook wat grover. Het kindje zal het eten zelf willen voelen, in het gezicht willen smeren en op de grond willen gooien. Oftewel het eerste jaar is een ware ontdekking voor het kindje qua eten. En ook voor de kersverse papa en mama is het een heel avontuur. Even rustig dineren zit er de komende jaren niet meer in…

Het eerste hapje en de vele daarna, is een echte mijlpaal voor de baby. Een leuk babyservies hoort daar natuurlijk ook bij en wordt veel gegeven als kraamcadeau.

We hebben wat leuke babyserviesjes op een rij gezet.

Bordje met zuignap

Als het kindje tussen de maanden is wil het ook graag zelf het eten ontdekken. Zelf roeren met een lepel of met de hand. Ook de zwaartekracht hebben ze tegen deze tijd uitgevonden. Ook houden kindjes ervan om het eten te sorteren.
Deze bordjes van het merk We Might Be Tiny, zijn superleuk en handig. Zo zit er onder het bord een zuignap, zodat het bord niet makkelijk op de grond valt. Het bord heeft ook leuke vakjes zodat het kindje het eten lekker kan sorteren of van het ene vakje naar het andere vakje kan verplaatsen. De bordjes zijn gemaakt van natuurlijk siliconen en ze zijn er in verschillende vormen en kleurtjes.
Oh ja ook handig ze kunnen in de vaatwasser!

Bouwen maar

Er komt een moment dat de ouders tijdens het eten even zelf willen kletsen. Rond het etenstijd zijn de kindjes meestal moe en sneller huilerig. Zo hebben de aanstaande ouders minder tijd voor elkaar. Dit babyservies heeft een duplo look. Je kan er lekker op bouwen, proeven en voelen. Hoe leuk is dat! Het kindje zal lekker aan het ontdekken zijn en zo hebben de ouders even tijd voor elkaar tijdens het eten.

Babyservies

No plastic please

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die graag minder plastic willen gebruiken en opzoek zijn naar alternatieven. Zo zie je ook veel babyservies op de markt dat gemaakt is van bamboe in plaats van plastic. Zo heeft ook het merk Global Affairs een babyservieslijn opgezet, waarbij het servies voor het grote deel gemaakt is van natuurlijke producten. Bamboe is het hoofdbestanddeel in de vorm van bamboevezel in dit babyservies waaraan maisvezel en een hars als bindmiddel is toegevoegd. Voor de kleur wordt een voedselveilige natuurlijke kleurstof gebruikt.

Dol op vakjes

Done By Deer heeft ook een leuk babyservies in haar collectie. Compleet met een bekertje en een bestekje. Het leuke is dat het bekertje precies past in het bordje met vakjes. En de kleurtjes zijn ook zo leuk en lief!

Genoeg keus dus op het gebied van babyserviesjes en zeker een leuk en handig kraamcadeau!

Duurzaam

Veel duurzame kraamcadeaus in ons assortiment.

Snelle Levering

Verstuurd binnen 48 uur.
Gratis verzending boven €50,-.

Retour

Retour mogelijk binnen 14 dagen.

Veilige betalen

Funky Baby Stuff werkt samen met Mollie Payments.

Lees onze blogs

Jollein x Pimpelmees collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Jollein al gezien. Dit jaar is Jollein een samenwerking aangegaan met het merk Pimpelmees.

Pimpelmees staat vooral bekend om hun mooie en stijlvolle prints.

Lees verder »