Verstuurd binnen 48 uur

Duurzame kraamcadeaus

Retour binnen 14 dagen

Veilig betalen

De 4 leukste activiteiten op een babyshower

Als een vriendin van je zwanger is, is het leuk om een babyshower te organiseren.
Meestal organiseer je het bij iemand thuis, neemt iedereen wat hapjes mee en gaat er lekker gekletst worden. Wil je toch wat spelletjes/activiteiten doen tijdens de babyshower, dan zijn dit misschien wel leuke dingen om te doen.

Raad de naam en de geboortedatum

Laat je vriendinnen de geboortedatum en naam raden en schrijf die op een leuk schilderij. Zo krijgt de aanstaande moeder nog wat leuke namen inspiratie, mocht ze daar nog niet uit zijn en kan ze dit ook ophangen in de babykamer.

Koppel er een leuke prijs aan voor de vriendinnen, dan zal iedereen dubbel in spanning afwachten wanneer het kindje geboren wordt en hoe het kindje gaat heten.

Kraamcadeau door de brievenbus

Tijdens het eerste jaar verslijten de aanstaande ouders best veel slabbetjes en rompers. Het kindje gaat vrij snel door de maten van de rompers heen en knoeien doet ze ook genoeg. Hoe leuk is het dan om een paar witte rompers in verschillende maten of witte slabbetjes te versieren met textielstiften. Slabbetjes en rompers zijn snel te kopen bij een Hema of Zeeman. De textielstiften zijn te koop bij bijvoorbeeld de Action
Tip: Leg wat leuke voorbeelden neer, zodat de vriendinnen en vrienden wat inspiratie hebben.

Mooi kraamcadeau voor een babyshower

30 seconds

Iedereen kent de party-game 30 Seconds! Funky Baby Stuff heeft hier een variant van gemaakt 30 Seconds – The Baby Edition – gratis te downloaden.

Print en knip de kaartjes van onze free printable uit en doe de kaartjes in een leuke pot. De woorden op de kaartjes hebben alles te maken met de bevalling en de kraamtijd.

Maak teams en beschrijf in 30 seconden zoveel mogelijk van deze kaartjes. Na 30 seconden is het volgende team aan de beurt. Dit speel je net zo lang door, totdat de kaartjes op zijn. Het team met de meeste kaartjes heeft het spel gewonnen.

Advieskaartjes

Ook een leuke activiteit voor op een babyshower en leuk voor de aanstaande moeder om achteraf na te lezen, zijn deze Advice for Parenthood kaarten.
Hierop kunnen de vriendinnen en familieleden hun advies voor de aanstaande moeder achterlaten.
Je kan de kaartjes ook als leuke versiering ophangen aan een knijper 😊

Meer inspiratie op het gebied van babyshowerspelletjes, –decoratie en hapjes, check onze blogs.

Duurzaam

Veel duurzame kraamcadeaus in ons assortiment.

Snelle Levering

Verstuurd binnen 48 uur.
Gratis verzending boven €50,-.

Retour

Retour mogelijk binnen 14 dagen.

Veilige betalen

Funky Baby Stuff werkt samen met Mollie Payments.

Lees onze blogs

Jollein x Pimpelmees collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Jollein al gezien. Dit jaar is Jollein een samenwerking aangegaan met het merk Pimpelmees.

Pimpelmees staat vooral bekend om hun mooie en stijlvolle prints.

Lees verder »