Kraamcadeau door de brievenbus

We zitten door het coronavirus weer in een (gedeeltelijke) lockdown. Thuis mogen we nu maar maximaal 3 personen ontvangen. Het kraambezoek dat we gewend zijn, zal nu een stuk minder zijn.
Wil je toch graag de nieuwe ouders verrassen dan kan je een brievenbus kraamcadeau sturen.

De verzendkosten zijn een stuk lager en de postbode hoeft ook niet aan te bellen om het pakket af te leveren en misschien net de moeder en de baby te wekken.
Hoe leuk is voor de mama om lekker op haar bed met haar kindje in alle rust de cadeautjes uit te pakken.

In een brievenbus kraamcadeautje kan je echt een leuk pakketje samenstellen. We hebben wat inspiratie voor jullie op een rij gezet.

Rabbit love

De koude dagen komen er weer aan en dit kraampakketje sluit daar helemaal op aan.
Hierin zitten vier sokjes in vier verschillende kleuren met een anti-slip zooltje. Sokjes voor de baby komen altijd van pas, want sokjes verdwijnen altijd op mysterieuze wijze…….. 
De muts houdt het hoofdje lekker warm in de winterdagen. En hoe cute zal deze muts staan.

BLAH BLAH BLAH

Het eerste gebrabbel van een kindje is zo lief en leuk. In dit mooie boekje, versierd met goud folie, kunnen alle leuke uitspraken opgeschreven worden. Een leuk en origineel kraamcadeau.
De grote hydrofieldoek met regenbogen past er leuk bij en is altijd handig om te geven. Hydrofiele doeken worden gebruikt bij het afdrogen, ze zijn zacht en dun en ze komen makkelijk in de plooien van de baby. 

Ze worden ook gebruikt in het babybedje. Kindjes kunnen veel melk teruggeven in het begin in bed. Om te voorkomen dat iedere keer het bedje verschoond moet worden kan er een hydrofieldoek onder het hoofdje van het kindje gelegd worden. Geeft de moeder borstvoeding, dan kan ze deze grote hydrofiele doek om haar heen gooien om haarzelf en de baby wat privacy te geven. Super handig dus zo’n hydrofiele doek. Bekijk hier dit brievenbus kraamcadeau.
(Dit brievenbuspakketje is uitverkocht)

Bad Fun

Pasgeboren baby’s genieten van in bad gaan. Het doet ze denken aan de baarmoeder. Ook als kindjes wat ouder zijn zullen ze genieten van het water. Een kraamcadeau door de brievenbus vol met spulletjes voor in bad is dan hartstikke leuk om te geven.
In dit pakketje zit een badboekje dat, zodra het in aanraking komt met water, verandert van kleur.
Verder zitten er ook hydrofiele washandjes bij. Kindjes vinden het ook leuk om hier mee te spelen, maar nog belangrijker kan je de baby hiermee goed tussen de plooien wassen.

En bij een badpakketje kan er natuurlijk geen lekkere douchegel ontbreken. Daarom dit mini Naïf setje met een douchegel, shampoo, diaper cream en nurturing crème. De producten van Naïf bevatten alleen natuurlijke producten en een hebben een zachte geur.

Knuffelmomentje

Het liefste wat pasgeboren baby’s de eerste maanden doen is knuffelen met de mama en de papa. En hoe leuk is het om hier even een momentje van te maken.
Speentje in, bij mama of papa in de armen, lama speendoekje aan het speentje. Heerlijk!
Samen kunnen ze nog even een boekje bekijken. Dit boekje van Wee Gallery is speciaal ontworpen voor pasgeboren baby’s. Het boekje is lekker zacht en de tekeningen zijn gemaakt met de kleuren zwart wit.

De eerste maanden kunnen kindjes nog niet zo ver kijken en zien ze geen kleur. Daarom houden baby’s van lekker veel contrast en sluit dit boekje daar goed op aan. De oortjes geven ook een knisperend geluid.

Dol op Rainbows

Regenbogen wie vindt ze nou niet super leuk!
In dit brievenbus kraamcadeau zit een lieve regenboog wandhanger en deze zal hartstikke leuk in de babykamer staan.
Met de bijpassende grote hydrofiele doek met ook regenboogjes heb je zo een leuk pakket bij elkaar.

Voor meer inspiratie voor kraamcadeaus door de brievenbus check onze inspiratiepagina vol met brievenbuscadeautjes.

Laatste BLOGs