Chique babyshower eten

Heb je binnenkort een babyshower en hebben jullie afgesproken dat iedereen wat eten meeneemt voor de babyshower? Dan ben je bij dit artikel aan het goede adres. Wij hebben vier mooie hapjes op een rij gezet wat je tijdens de babyshower kan eten. En ze staan ook nog eens hartstikke feestelijk op de babyshowertafel.

Macarons

Wat dacht je van deze Franse klassieker: de macaron. Lekker luchtig en kleurrijk.  Het leukste is natuurlijk om ze te kopen in de kleur van het geslacht van de baby als deze bekend is. De roze in aardbeiensmaak zijn in de meeste patisserie ‘s wel verkrijgbaar. Voor de blauwe variant, neem dan altijd even contact op. Het kan zijn dat ze deze speciaal moeten maken.

Minimini's

Minimini’s zijn mooie zalige kleine taartjes van zes cm doorsnee die met de hand gemaakt worden door Patisserie Petit Gateau. Ze zijn verkrijgbaar in oneindig veel verschillende smaken en kleuren. Ieder taartje is een kunstwerkje op zich. Bijna te zonde om op te eten 😊

Luxe boxsweet

Wil je graag wat meer zoetige variatie, dan kan je ook een sweetbox bestellen. Bij Sweets by Demi verkopen ze speciale luxe sweetboxen. Deze sweetboxen zijn gevuld met koekjes, cupcakes en cakesicles en verkrijgbaar in verschillende thema’s. De lekkernijen worden met de hand gemaakt. Een feestje om op tafel te zetten en om op te eten.

Ferrero Roche

In de categorie babyshower eten denk je niet zo snel aan Ferrero Rocher. Deze luxe bonbon brengt een ware smaakexplosie teweeg: een volledige knapperige hazelnoot in de kern, een heerlijk smeuïge hazelnootvulling, een krokant wafeltje als omhulling, en dit alles bedekt met een laagje chocolade en licht geroosterde notenstukjes. Jammie. Doe de chocolaatjes in een mooi glazen glas of vaas en je hebt een elegant hapje op tafel staan.

Meer inspiratie op het gebied van babyshower eten nodig. Check onze andere blogs: Flamazing babyshowerhapjes en Babyshower: Hapjes.

Laatste BLOGs