Verstuurd binnen 48 uur

Duurzame kraamcadeaus

Retour binnen 48 uur

Veilig betalen

Chique babyshower eten!

Heb je binnenkort een babyshower en hebben jullie afgesproken dat iedereen wat eten meeneemt voor de babyshower? Dan ben je bij dit artikel aan het goede adres. Wij hebben vier mooie hapjes op een rij gezet wat je tijdens de babyshower kan eten. En ze staan ook nog eens hartstikke feestelijk op de babyshowertafel.

Macarons

Wat dacht je van deze Franse klassieker: de macaron. Lekker luchtig en kleurrijk.  Het leukste is natuurlijk om ze te kopen in de kleur van het geslacht van de baby als deze bekend is. De roze in aardbeiensmaak zijn in de meeste patisserie ‘s wel verkrijgbaar. Voor de blauwe variant, neem dan altijd even contact op. Het kan zijn dat ze deze speciaal moeten maken.

Minimini's

Minimini’s zijn mooie zalige kleine taartjes van zes cm doorsnee die met de hand gemaakt worden door Patisserie Petit Gateau. Ze zijn verkrijgbaar in oneindig veel verschillende smaken en kleuren. Ieder taartje is een kunstwerkje op zich. Bijna te zonde om op te eten 😊

Babyshowercadeau

Luxe boxsweet

Een kraamcadeau door de brievenbus is een ideale manier om de nieuwe ouders te verrassen en te feliciteren met de geboorte van hun kindje.

Er passen zoveel leuke babyspulletjes door de brievenbus. We hebben wat leuke inspiratie voor je op een rij gezet! Je kan natuurlijk ook zelf iets samenstellen. 

Alle pakketjes worden bij ons mooi ingepakt. Een echt feestje om te krijgen.

Ferrero Roche

In de categorie babyshower eten denk je niet zo snel aan Ferrero Rocher. Deze luxe bonbon brengt een ware smaakexplosie teweeg: een volledige knapperige hazelnoot in de kern, een heerlijk smeuïge hazelnootvulling, een krokant wafeltje als omhulling, en dit alles bedekt met een laagje chocolade en licht geroosterde notenstukjes. Jammie. Doe de chocolaatjes in een mooi glazen glas of vaas en je hebt een elegant hapje op tafel staan.

Meer inspiratie op het gebied van babyshower eten nodig. Check onze andere blogs: Flamazing babyshowerhapjes en Babyshower: Hapjes.

Duurzaam

Veel duurzame kraamcadeaus in ons assortiment.

Snelle Levering

Verstuurd binnen 48 uur.
Gratis verzending boven €45,-.

Retour

Retour mogelijk binnen 14 dagen.

Veilige betalen

Funky Baby Stuff werkt samen met Mollie Payments.

Lees onze blogs

Jollein x Pimpelmees collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Jollein al gezien. Dit jaar is Jollein een samenwerking aangegaan met het merk Pimpelmees.

Pimpelmees staat vooral bekend om hun mooie en stijlvolle prints.

Lees verder »