Verstuurd binnen 48 uur

Duurzame kraamcadeaus

Retour binnen 14 dagen

Veilig betalen

De 5 leukste baby items
van de Kind und Jugend beurs

n september was het weer zo ver. De grootste beurs op het gebied van babyspulletjes, de Kind Und Jugend, vond weer plaats in Keulen. Hierin laten alle babymerken hun nieuwste producten zien en wij waren erbij en hebben DE highlights voor je op een rij gezet!

Maxi-Cosi Coral

Het gemiddelde gewicht van een Maxi-Cosi is ongeveer 3 kilo, tel daar het gewicht van je kindje bij op en je komt zo op een gewicht van 7 tot 12 kilo. Een hoop gezeul dus..
Nu heeft Maxi Cosi een nieuwe serie ontworpen die het tillen een stuk gemakkelijker maakt: De Maxi Cosi Coral.

Het is een modulair design waardoor je dus niet de hele Maxi Cosi uit de auto hoeft te tillen, alleen de soft carrier. Dit scheelt dus heel veel rugpijn😉

Sweet Dreamers

Newborns zijn dol op ruisgeluiden. Het doet ze denken aan de geluiden die ze hoorden toen ze nog in de baarmoeder zaten.
Ewan the Dream Sheep helpt je baby in slaap te krijgen. Ewan heeft vier soundtracks: stofzuiger geluiden, regenval, harpgeluiden en geluiden van de baarmoeder. Er is bij elk geluid een hartslag van een moeder toegevoegd. Het schaapje geeft ook een zachtroze lichtje wat de baby ook doet denken aan de baarmoeder. De geluidjes stoppen automatisch na 20 minuten.

Onderzoek heeft uitgewezen dat kindjes erg kalm worden van deze geluiden. Een topper dus.

Mooie kraamcadeaus door de brievenbus

Påhoj

Pahoj is het nieuwste fietsstoeltje dat je in een seconde omtovert in een kinderwagen.
De handgreep van de kinderwagen is verstelbaar, zodat je hem kan afstellen op je eigen comfort. De achterpoten kunnen ook worden ingeklapt, zo kan je de grootte van het fietsstoeltje tijdens het fietsen optimaliseren en hem eenvoudig opslaan. Deze fietsstoel/kinderwagen is geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden tot ongeveer 4 jaar.

Baby Valet

Hoe handig is deze outfit organizer! Alle kleding die je nodig hebt als je op pad gaat makkelijk en handig bij de hand. In één oogopslag zie je waar alles ligt. Luiers en handdoekjes kan je er ook in kwijt en er is zelfs een apart vak voor de vieze kleding.
Even rollen en je hebt een compact setje die zo je tas in kan. Een item die niet mag ontbreken in je baby uitzet.

5 in 1

Zitten en spelen, staan en spelen, lopen, rijden, duwen..het kan allemaal met dit nieuw ontwikkeld speelgoed van Tiny Love. Dit speelgoed groeit met je kindje mee. Vanaf 6 maanden kan je kleintje hier al mee spelen tot ongeveer 36 maanden. Ze zijn binnenkort verkrijgbaar in het blauw en roze. Je kindje zal hier niet snel op uitgekeken zijn!

Duurzaam

Veel duurzame kraamcadeaus in ons assortiment.

Snelle Levering

Verstuurd binnen 48 uur.
Gratis verzending boven €50,-.

Retour

Retour mogelijk binnen 14 dagen.

Veilige betalen

Funky Baby Stuff werkt samen met Mollie Payments.

Lees onze blogs

Jollein x Pimpelmees collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Jollein al gezien. Dit jaar is Jollein een samenwerking aangegaan met het merk Pimpelmees.

Pimpelmees staat vooral bekend om hun mooie en stijlvolle prints.

Lees verder »