De mooiste babycadeaus voor een jongen op een rij.

Krijg je vriendin, zus of dochter binnenkort een zoontje en wil je haar verrassen met een mooi babycadeau. Stop met zoeken. We hebben de mooiste, leukste en handigste babycadeaus voor een jongen op een rij gezet.

babyservies

We beginnen met een babybordje van het merk We Might be Tiny.
Eten met een kleintje is altijd een groot opruimfeest. Kindjes willen lekker voelen, proeven en smeren. Het liefst overal op de tafel en in het gezicht. Eten komt dus overal terecht en ook de bordjes vliegen je soms om de oren. Maar dit bordje niet. Want dit bordje heeft een zuignap en blijft dus lekker plakken aan de tafel.
Verder heeft het leuke vakjes zodat hij lekker het eten kan sorteren en verplaatsen.
Het bordje is gemaakt van siliconen, is BPA vrij en ook belangrijk, kan in de vaatwasser.

Dol op dino's

Welke jonge jongen is er nu niet gek op Dino’s. Ze zijn al jarenlang favoriet. Dit badboekje staat vol met dino’s en het leuke is, het verandert van kleur als het met water in contact komt. Hoe leuk is dat!
De eerste maanden kan het boekje gebruikt worden in bad of onder de douche. Samen met zijn ouders kan hij de plaatjes bekijken en de kleuren zien verschijnen. Maar op latere leeftijd kan hij ook zelf met een kwastje de kleuren tevoorschijn toveren. Een babycadeau waar de kleine man dus lang plezier van zal hebben.

stoere luiertaart

Wil je liever een praktisch maar toch mooi en origineel verpakt babycadeau geven. Dan is een luiertaart wel een goed idee.
Het eerste jaar worden er 7500 luiers gebruikt door de baby. Veel dus.
Een luiertaart heb je in vele soorten en maten. Deze luiertaart bestaat uit een grote hydrofiele multi-doek, waarmee je het kindje kan afdrogen, inbakeren of kan gebruiken tijdens de borstvoeding.
De luiertaart wordt afgemaakt met een BIBS speen. Deze speen heeft een traditionele ronde schild en is gemaakt van natuurrubber.
Bekijk onze luiertaartpagina met nog veel meer luiertaartinspiratie voor een jongen.

Bouwen maar

Een stapeltoren mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst.
Deze leuke panda stapeltoren van het merk Wee Gallery is gemaakt van hout. De eerste maanden zal de kleine man vooral de stukken van de stapeltoren willen voelen, proeven en er geluid mee willen maken. Rond de leeftijd van één jaar zal hij echt beginnen de puzzel te maken en de ringen om de stok proberen te krijgen. De toren stimuleert dus de hand-oog coördinatie en de fijne motoriek. Een topper van een babycadeau voor een jongen.

slabbetje

Wil je liever een babycadeau geven dat door de brievenbus past en ook nog eens superhandig is. Dan is het geven van een siliconen slab misschien wel een goede optie!
Zoals we al eerder vertelden in dit artikel is eten met een baby echt een opruim- en schoonmaakfeest. Je wilt liever niet na elke maaltijd de kleding vervangen. Deze slab is handig, omdat er onder aan de slab een bakje zit die de vallende etensresten opvangt. Zo blijft de kleding dus schoon. Ook is de slab makkelijk schoon te maken met een doekje. Handig dus voor onderweg.

Wil je meer inspiratie op het gebied van babycadeaus door de brievenbus, check onze lookbook

Laatste BLOGs