Verstuurd binnen 48 uur

Duurzame kraamcadeaus

Retour binnen 14 dagen

Veilig betalen

Deze geboortecadeaus hebben we in 2021 het meest naar je verstuurd

We hebben in 2021 weer de mooiste geboortecadeaus naar jullie verstuurd. We kunnen niet wachten om ook dit jaar weer lekker te gaan inpakken. Benieuwd naar de populairste kraamcadeautjes van 2021! Hier komen ze:

Nr. 5

Op nummer vijf staan deze cuties van babysokjes. De konijnen sokjes waren in 2021 het populairst. Maar ook de andere drie varianten (de panda, de kat en de beer) werden veel verkocht.
En wij hoeven je niet uit te leggen waarom! De verpakking is al te leuk en de sokjes al helemaal. Ze hebben een antislip strip aan de onderkant en ze houden de voetjes lekker warm. Heel belangrijk voor de pasgeboren baby.

Nr. 4

Deze stapeltorens van Mushie verstuurde we regelmatig in combinatie met een mooi geboortekaartje van Maan als geboortecadeau.
De mooie pastelkleuren passen mooi in een babykamertje. Daarbij kan dit babyspeelgoed ook op vele manieren worden gebruikt.
Zo kan je er een mooie toren mee maken, maar je kan er ook leuk mee spelen in het zand of in het water. Ze zijn ook in elkaar te schuiven zodat je ze makkelijk in de luiertas kan meenemen.
Een cadeau waar de kleine nog lang plezier van zal hebben.

Producten

Nr. 3

De eerste weken is het zicht van de kleine heel anders dan hoe wij de wereld zien. De baby ziet nog geen echte kleuren, de wereld is een zwart-wit film met allemaal grijstinten. Ook kan de kleine maar scherp zien tot ongeveer 20 cm. Dat is precies de afstand tussen het gezicht van de mama en het kindje als ze hem vasthoudt.
Heel handig springt Wee Gallery hierop in, door boekjes te ontwerpen die vooral met grijstinten zijn ontworpen. Hierdoor trekt het echt de aandacht van de kleine. Als op een gegeven moment de oog-handcoördinatie verder is ontwikkeld kan de kleine lekker in de knisperende oren van boekje knijpen en het boekje zelf bekijken.
Tot die tijd lekker samen met mama en papa naar de mooie zwart diertjes in dit boekje kijken.

Nr. 2

Weer een praktisch en lief cadeau dat in onze top 5 staat van meest verstuurde geboortecadeaus.
Dit speendoekje is een knuffeltje en een ‘speenlocatiedetector’ in 1.
Je bevestigt het speendoekje aan het speentje vast. Zo heeft de kleine altijd een knuffeltje bij de hand. Een ander voordeel is, is dat het speentje niet zo snel uit het ledikantje valt en dus midden in de nacht sneller te vinden is door de baby zelf of, mocht hij toch uit het bedje vallen…. door jou.

Nr. 1

En dan op nummer één, het meeste verkochte item van onze shop was het Naïf mini setje. En wij snappen wel waarom! Je geeft niet een heel praktisch cadeau, maar ook een cadeau waar de mama en baby hun eerste knusse momentjes mee gaan beleven. De eerste weken is knuffelen en huid op huidcontact één van de mooiste momentjes. Of wat dacht je van het kindje in bad doen. Je ziet het kindje helemaal ontspannen in bad. Het doet ze denken aan de vertrouwde baarmoeder.

In het mini setje zit alles wat ze de eerste paar dagen nodig hebben. Een shampootje en een wasgel. Een nurturing crème, dit is een lekkere vette crème voor de schrale of droge plekjes. Als laatste een bodylotion die je kan gebruiken om de kleine een massage te geven.
Allemaal mooie natuurlijke productjes zonder parabenen.

We zijn heeeel benieuwd of we in 2022 weer deze toppers veel gaan verkopen of wie weet verrassen jullie ons met een totaal nieuwe Top 5! Wij hebben in ieder geval weer zin om in 2022 jullie mooie geboortecadeaus te gaan versturen en natuurlijk mooi in te pakken!

Duurzaam

Veel duurzame kraamcadeaus in ons assortiment.

Snelle Levering

Verstuurd binnen 48 uur.
Gratis verzending boven €50,-.

Retour

Retour mogelijk binnen 14 dagen.

Veilige betalen

Funky Baby Stuff werkt samen met Mollie Payments.

Lees onze blogs

Jollein x Pimpelmees collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Jollein al gezien. Dit jaar is Jollein een samenwerking aangegaan met het merk Pimpelmees.

Pimpelmees staat vooral bekend om hun mooie en stijlvolle prints.

Lees verder »