Verstuurd binnen 48 uur

Duurzame kraamcadeaus

Retour binnen 14 dagen

Veilig betalen

Hippe zwart-wit
kraamcadeaus

We hebben weer hippe kraamcadeaus voor je op een rij gezet. Deze keer met het thema zwart-wit. Want zwart-witte kraamcadeaus zijn niet alleen hip, ze zijn ook vrij neutraal en pasgeboren baby’s vinden de contrasten van zwart-wit heel erg leuk. We vertellen er in deze blog meer over.

Als kindjes net geboren zijn kunnen ze nog niet zo ver kijken. Ze zien vooral alles wazig, alleen op 20 tot 30 cm zien ze scherp. Dat is precies de afstand tussen het gezicht van de papa of mama en het kindje als hij wordt geknuffeld of gevoed.
Verder kan de baby ook nog geen kleur waarnemen en ziet hij alles in zwart-wit. Hoge contrasten vindt hij dan ook super interessant. En daarom komen zwart-witte kraamcadeaus goed van pas.

Contrastboekje

Neem bijvoorbeeld dit contrastboekje van Hallo baby. In dit boekje zitten hoge contrasterende vormen met af en toe de felle kleur geel, rood en blauw. Deze zal het kindje naarmate het ouder wordt meer gaan herkennen. Je zal zien dat het boekje echt de aandacht van het kindje trekt.
Aan de zijkant van het boekje zit ook een rammelaar en rubberen bijtringen. De baby vindt het heerlijk om hier zijn tandjes in te zetten.

Kraken maar

Wat kindjes ook harstikke leuk vinden zijn kraakgeluiden, zoals die vande pakjes van de billendoekjes. Dit grote blad maakt ook zulk heerlijk knisperend geluid. Het blad is aan de ene kant zwart en aan de andere kant wit. Dit trekt ook de aandacht van de kleine baby en is dus ook een lekker hip en origineel kraamcadeau.

Hippe zwart-wit kraamcadeaus

Kubus

Het eerste jaar groeit het kindje heel hard. Niet alleen de ogen ontwikkelen zich, tussen de 4 en 6 maanden gaan de meeste kindjes ook beginnen met rollen en ontdekken ze de wereld op een nieuwe manier. Deze kubus is natuurlijk al leuk vanaf de geboorte, maar als de baby eenmaal op zijn buik kan liggen kan hij ook echt de kubus wegduwen en proberen ernaartoe te gaan.

Op deze kubus is ook van alles te ontdekken. Zo is er een blaadje verstopt die lekker veel kraak geluiden maakt, bevat de kubus verschillende soorten stofjes en zitten er lusjes aan.

Stapelen maar

Deze houten panda stapelaar hoort ook bij de hippe kraamcadeaus selectie. Dit speelgoed stimuleert de fijne motoriek van het kindje en de oog-hand coördinatie. De baby zal eerst de houten blokken ontdekken met zijn handen en zijn mond, daarna zal hij gaan inspecteren welk geluid hout nu eigenlijk maakt. Later zal hij echt gaan oefenen om de houten rondjes op het staafje te plaatsen. De baby zal dus lang plezier beleven aan dit kraamcadeau. De ouders trouwens ook, want het staat ook hartstikke schattig in de babykamer.

Duurzaam

Veel duurzame kraamcadeaus in ons assortiment.

Snelle Levering

Verstuurd binnen 48 uur.
Gratis verzending boven €50,-.

Retour

Retour mogelijk binnen 14 dagen.

Veilige betalen

Funky Baby Stuff werkt samen met Mollie Payments.

Lees onze blogs

Jollein x Pimpelmees collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Jollein al gezien. Dit jaar is Jollein een samenwerking aangegaan met het merk Pimpelmees.

Pimpelmees staat vooral bekend om hun mooie en stijlvolle prints.

Lees verder »