Jollein x Pimpelmees collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Jollein al gezien. Dit jaar is Jollein een samenwerking aangegaan met het merk Pimpelmees.

Pimpelmees staat vooral bekend om hun mooie en stijlvolle prints. Hun ontwerpen zijn vooral geïnspireerd op zachte kleuren en de magie die de natuur te bieden heeft. Tegenwoordig kan je hun prints ook vinden op geboortekaartjes, behang en muurstickers. Kinderkamertjes worden hiermee omgetoverd tot paradijsjes.

En nu kan je deze mooie prints ook vinden in een de babycollectie van Jollein. Op elk item zie je het bosdierenprintje terug. Van speendoekje tot hydrofiele doek, dekentjes en koffertjes. Op sommige items in het groot en op andere met een all-over print.

Het is een hele mooie collectie geworden dat super zal staan in de babykamer. De collectie Jollein x Pimpelmees is ook bij ons verkrijgbaar. We lichten er even een paar items uit!

Het speendoekje

Dit is in het algemeen wel ons favoriete kraamcadeautje. Zo handig en lief tegelijk. Het speendoekje kan je knopen aan het speentje van je kindje. Zo heeft de kleine altijd een knuffeltje bij de hand. Daarbij raak je de speen ook minder snel kwijt en valt hij ook niet zo snel tussen de spijlen van het ledikantje. Dat scheelt een hoop gezoek midden in de nacht.

Aan de ene kant van het speendoekje heb je het mooie printje van Pimpelmees en aan de andere kant een heerlijk zachte fleece voering. Een heerlijk knuffeldoekje dus.

Hydrofiele doek!

En wat dacht je van deze hydrofiele doeken! Hydrofiele doeken worden gebruikt bij het afdrogen, als spuugdoek of als onderlegger bij het verschonen. Ze zijn zacht voor de babyhuid en vrij dun, zodat je goed tussen de plooien van de baby kan afdrogen en ze nemen snel vocht op.

Luiertaart

Funky Baby Stuff zou Funky Baby Stuff niet zijn als we er niet een mooie luiertaart van zouden maken. Daar kan je nog eens mee aankomen op een babyshower of bij een kraambezoek. Om deze luiertaart zitten twee hydrofiele doeken uit de Jollein x Pimpelmees collectie en op de top zit het speendoekje.
Bij deze luiertaart zou je ook nog een speentje kunnen toevoegen. In onze shop hebben we vele kleurtjes, kies voor jou de leukste kleur uit en wij zorgen dat hij in de luiertaart terecht komt.

Koffertjes

En wat dacht je van deze koffertjes. Ideaal om een leuk kraampakketje mee te maken. Het is ook meteen leuk speelgoed voor als de kleine een jaar één à twee is. Ze vinden het tegen die tijd heerlijk om er lekker spulletjes in te doen en weer uit te halen. Urenlang speelplezier.

Vul het koffertje met een Naïf mini pakketje, hydrofiele doeken, een knuffeltje, sokjes en speentje en je hebt een mooi kraamcadeautje samengesteld.

Slabbetjes

Tot slot heeft Jollein ook op de slabbetjes deze leuke print van Pimpelmees gezet.

Met vier maanden gaat het echte kliederen beginnen. De eerste oefenhapjes komen er dan aan en het knoeien gaat nog wel even door tot een jaar of drie. Een slab kan je dan altijd goed gebruiken.
Deze slabbetjes zijn waterafstotend en beschermen de kleding van je kleintje goed. Ze hebben tevens ook een opvangbakje, een soort pelikaan bakje 😉, waar al het eten in kan vallen en weer uitgevist worden.

Laatste BLOGs