Verstuurd binnen 48 uur

Duurzame kraamcadeaus

Retour binnen 14 dagen

Veilig betalen

Top 5 populairste luiertaarten
van 2021

Het jaar 2021 is weer voorbij en het nieuwe jaar 2022 is net begonnen. Tijd voor een recap van het afgelopen jaar.
2021 verloopt ook weer anders dan andere jaren. Babyshowers kunnen door de lockdown niet doorgaan of worden buiten op afstand gegeven. Ook het kraambezoek verloopt anders en wordt in sommige gevallen vervangen door een ‘raambezoek’. Ondanks dit alles blijven jullie bij ons een luiertaarten bestellen.

Daarom hierbij onze top 5 populairste luiertaarten.

Nummer 1

De luiertaart die het meest is besteld is wel dit pareltje. De hydrofiele doek met bloemenprint is jullie favoriet en wij snappen wel waarom! De hydrofiele doek is lekker groot en wordt steeds zachter naarmate je hem gebruikt.
Ook in de roze variant is hij populair.

Nummer 2

Op nummer twee staat de luiertaart geïnspireerd op de drip cakes die we nu veel zien. Deze taart zit boordevol mooie en praktische cadeautjes. De luiertaart is omringd met een grote hydrofiele doek, op de luiertaart zit een bijtspeeltje in de vorm van een regenboog, een speenkoord en een speentje. In het konijnen doosje zitten lieve babysokjes.
De luiertaart wordt afgemaakt met een klein droogbloemboeketje. Een lekker groot en mooi kraamcadeau.

Nummer 3

Deze lieve mini luiertaart is goed voor de derde plek. De luiertaart bevat vier hydrofiele doeken en drie hydrofiele washandjes. Het speendoekje in de vorm van een maan is de eyecatcher. En zo handig! Je bevestigt de speen aan het speendoekje en zo heeft de kleine altijd een knuffeltje bij de hand. Daarbij is het ook nog eens een heel praktisch cadeau. De speen valt zo minder snel door de spijlen van het bedje. De kleine kan zo makkelijker ‘s nachts zijn speentje terugvinden en het scheelt de ouders weer een zoektocht midden in de nacht.

Luiertaarten

Nummer 4

aaaaaa de panda luiertaart! Panda’s zijn hot en dat zie je ook terug in de babycollectie van vele merkjes. Zo zitten er in deze luiertaart wel drie babymerken verstopt! De grote hydrofiele doek om de luiertaart is van het merk Lulujo en blijft mooi en zacht. De Panda stapelaar is van het merk Wee Gallery en is goed voor de oog-handcoördinatie waar de kleine na een half jaar mee gaat oefenen. Dan hebben we nog de babysokjes van het merk Rex London. Babysokjes komen altijd van pas. Een echt pareltje!

Nummer 5

Als laatste hebben we nog de marmer luiertaart. Ook zo’n trend die we bij veel babymerkjes zien. De marmeren hydrofiele doek geeft een mooie en chique uitstraling en staat ook mooi in de badkamer of het babykamertje. De luiertaart wordt afgemaakt met een bijtring met twee houtenringen. Hier kan de kleine lekker mee rammelen en zijn ‘tanden’ inzetten.

Kortom een mooie top vijf als je het aan ons vraagt. We gaan weer mooie luiertaarten ontwerpen dit jaar en we hopen dat jullie in 2022 weer veel luiertaarten bij ons bestellen.

Duurzaam

Veel duurzame kraamcadeaus in ons assortiment.

Snelle Levering

Verstuurd binnen 48 uur.
Gratis verzending boven €50,-.

Retour

Retour mogelijk binnen 14 dagen.

Veilige betalen

Funky Baby Stuff werkt samen met Mollie Payments.

Lees onze blogs

Jollein x Pimpelmees collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Jollein al gezien. Dit jaar is Jollein een samenwerking aangegaan met het merk Pimpelmees.

Pimpelmees staat vooral bekend om hun mooie en stijlvolle prints.

Lees verder »