Kleurrijk kraamcadeautje door de brievenbus

Het is weer tijd voor nieuwe inspiratie op het gebied van kraamcadeautjes door de brievenbus. We  hebben weer hele leuke brievenbuspakketjes samengesteld. Zo verras je de nieuwe ouders op een leuke manier.

Aan een kraamcadeau door de brievenbus zitten veel voordelen. Zo zijn de verzendkosten een stuk lager en belt de postbode niet aan om het  brievenbuspakketje te bezorgen. De mama en de baby kunnen zo lekker blijven slapen en worden niet gestoord.

Lief roze

In dit lieve roze pakketje zit een mooie grote hydrofiele multi-doek van het merk Lulujo. Met deze doek kan je het kindje inbakeren, afdrogen, maar ook gebruiken als dekentje. De doek is gemaakt van mousseline en is heerlijk zacht. Hoe vaker je de hydrofiele multi-doek wast hoe zachter deze wordt.

Verder zit er in dit brievenbuspakketje ook nog een handgemaakt regenboog wandhanger. Deze heeft zachte pastel kleuren en staat heel mooi aan de wand in de babykamer boven bijvoorbeeld de commode of het bedje. 

Als laatste zit er een BIBS Glow in the Dark speentje bij. Deze geeft ligt in het donker, hoe handig is dat. Wil je liever een andere kleur BIBS speen dan kan dat natuurlijk ook.

Stoer blauw

In dit stoer blauwe kraamcadeaupakketje zit ook de grote hydrofiele multi-doek van Lulujo. Je kan er namelijk maar niet genoeg van hebben 🙂

Bij deze doek zit een siliconen slab van het merkje Mushie. Superhandig om te gebruiken als het kindje klaar is voor het eerste hapje. De slab is makkelijk afneembaar met een doek en de gevallen stukjes eten vang je op door het ‘bakje’ onderaan de slab.

Als laatste zit ook in dit pakketje een BIBS speen. De BIBS speen kan je ook vastmaken aan de hydrofiele multi-doek. Zo raakt de speen minder makkelijk kwijt en heeft het kleintje ook meteen iets om mee te knuffelen.

Ook dit gehele kraamcadeautje past door de brievenbus.

Avontuurlijk groen

Opzoek naar een avontuurlijk kraamcadeautje. Dan passen deze opties ook door de brievenbus!

De eyecatcher uit dit kraamcadeautje is Sophie de giraf. Dit wordt vast het lievelingsspeeltje van het kindje. Sophie is ongeveer 18 cm lang en het kindje kan Sophie met haar kleine handjes makkelijk vastpakken aan haar lange nek of benen. Haar vlekjes en lieve glimlach wekken door het contrast de aandacht van het kindje. Doordat Sophie is gemaakt van natuurrubber heeft ze een bijzondere geur waardoor ze ook makkelijk wordt herkend tussen alle speeltjes.

Het kraamcadeautje wordt afgemaakt met een mooie groene hydrofiele multi-doek van het merk Lulujo. Deze avontuurlijke kleur staat ook erg mooi in bijvoorbeeld een thema jungle/safari babykamer, blijft superzacht en kan voor veel dingen gebruikt worden.

Wil je liever en wat functioneler kraamcadeautje geven, dan kan je Sophie vervangen door de siliconen slab en een BIBS speen.

Mix en match erop los het is allemaal mogelijk. Wil je advies? Neem dan even contact met ons op via Whatsapp of mail ons.

Voor mee inspiratie klik hier.

Laatste BLOGs