Verstuurd binnen 48 uur

Duurzame kraamcadeaus

Retour binnen 14 dagen

Veilig betalen

Kraamcadeau met de post.
Het mooiste cadeau door de brievenbus

Deze week hebben we weer hele leuke pakketjes in de categorie “kraamcadeau post” gemaakt.
Oftewel een kraamcadeau die door de brievenbus past. Een kraamcadeau door de post heeft namelijk wel voordelen:

• De verzendkosten zijn lager
• Baby’s en mama’s worden niet gewekt door de bel
• En altijd bezorgd, je hoeft er immers niet voor thuis te zijn.

De kraamcadeautjes worden mooi ingepakt, een persoonlijke boodschap kan erbij geschreven worden en bij sommige pakketjes zit een mooi droogbloemboeketje om het helemaal af te maken!
Laten we je meenemen door onze toppers!

Voor 's nachts

Een mooi Teddy speendoekje met een BIBS speentje Glow In The Dark. Een ideaal cadeautje voor een kindje dat een speentje draagt. Het speendoekje zorgt ervoor dat het speentje makkelijker te vinden is in de nacht. Scheelt voor de ouders een nachtelijke zoektocht en het kindje heeft altijd een knuffeltje bij de hand.
Het kraamcadeautje wordt afgemaakt met een lief droogbloemboeketje. Een pareltje om te ontvangen door de post.

Voor later

Na een jaar gaat de kleine echt een beetje brabbelen. In dit boekje kan je al die grappige, ontroerende uitspraken opschrijven. Een mooi herinnering voor later voor de ouders zelf, maar ook voor het kindje. Bij dit pakketje zit ook een droogbloemboeketje. Leuk om in de babykamer te zetten. Ook verkrijgbaar in het roze.

Voor mama en de baby

Zodra de hand-mond coördinatie een beetje is ontwikkeld, gaat het happen beginnen. Baby’s ontdekken de wereld ook met hun mond. Deze leuke armbanden kunnen gedragen worden door de mama en lekker meegespeeld worden door de baby. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, te matchen dus bij elke outfit. De armbanden zijn BPA vrij, ftalaatvrij en veilig voor de baby om te gebruiken.

Kraamcadeau met de post

Voor warme voetjes

Zeker met de kouden maanden in aantocht zijn warme voetjes voor de kleine belangrijk en sokjes komen ook altijd van pas. Deze sokjes met een antislip patroon zijn in een leuk panda, konijnen, katten of, zoals op deze afbeelding, in een berenverpakking verpakt. Te lief toch! Een mooi kaartje erbij en je hebt een kraamcadeau waar de nieuwe ouders erg blij mee zullen zijn! En de baby is helemaal blij met de warme voetjes.

Voor het eten

Ook in de categorie “praktisch” hebben we een mooi kraamcadeau voor de post samengesteld. In dit pakketje zit een slab gemaakt van siliconen. De slab is verstelbaar en heeft een opvangbakje. Na het eten is hij zo met een natte doek schoon te maken. Klaar voor de volgende eetronde.

Bij het slabbetje zitten bijpassende lepels, gemaakt van hetzelfde zachte siliconen materiaal. De handvaten zijn langer dan de normale lepels, zo is het makkelijker om de baby te voeren.

Met het geboortekaartje maakt dit een mooi, praktisch en persoonlijk kraamcadeau!

Voor onderweg

Ook een leuk kraamcadeau met de post is een speentje met een speenkoord.
Als een kindje een speentje draagt, gooien ze deze ook met gemak weer uit. Zeker als je onderweg bent is dat lastig. Met een speenkoord bevestig je het speentje aan de kleding en verlies je de speen dus niet.

De speentjes van BIBS vormen een perfecte combinatie met de speenkoorden van Mushie. Mix en match de leukste kleurtjes bij elkaar. Wij hebben al wat leuke setjes gemaakt.

Het droogbloemboeketje maakt het kraamcadeau af en origineel.

Voor meer inspiratie voor kraamcadeautjes door de brievenbus check deze pagina.

Duurzaam

Veel duurzame kraamcadeaus in ons assortiment.

Snelle Levering

Verstuurd binnen 48 uur.
Gratis verzending boven €50,-.

Retour

Retour mogelijk binnen 14 dagen.

Veilige betalen

Funky Baby Stuff werkt samen met Mollie Payments.

Lees onze blogs

Jollein x Pimpelmees collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Jollein al gezien. Dit jaar is Jollein een samenwerking aangegaan met het merk Pimpelmees.

Pimpelmees staat vooral bekend om hun mooie en stijlvolle prints.

Lees verder »