Verstuurd binnen 48 uur

Duurzame kraamcadeaus

Retour binnen 14 dagen

Veilig betalen

KRAAMCADEAUTIPS:
Eten

Kersverse ouders houden zich veel bezig met het onderwerp “eten”:

Ze maken zich zorgen om eten (krijgt het kindje wel genoeg vitamines binnen), ze maken het eten (snijden, pureren, mengen, roeren, opwarmen), ze voeren het eten en vervolgens zijn ze het weer aan het opruimen (want het zit serieus overal……), en deze cirkel herhaalt zich regelmatig😊

Dus vandaar even wat leuke kraamcadeautips over dit onderwerp….

Receptenboekje

Een leuk kraamcadeau is bijvoorbeeld een receptenboek voor baby’s en kids. Na vier maanden mag er begonnen worden met het eerste groente- of fruithapje. Hartstikke leuk en spannend! Leuk is het dan om een receptenboek te geven met recepten per leeftijd en leuke tips en tricks. Bij de Albert Heijn filialen is het leuke receptenboek Opperdepop verkrijgbaar.

Eetsetje

Wanneer kinderen opgroeien is het belangrijk dat ze vanaf het begin zoveel mogelijk worden gestimuleerd in hun verbeeldingen, motoriek en creativiteit gedurende de dag. De maaltijden zijn een uitgelezen kans, omdat “eten” een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van de kindjes.

Het leuke eetsetje van Placematix is specifiek hiervoor ontworpen, terwijl het ook de fijne spiercontrole stimuleert.

De speelfunctie in de vorm van de “basisplaat” zorgt ervoor dat het kindje nog graag aan tafel blijft zitten om te spelen. Zo kan iedereen in alle rust de maaltijd nuttigen. Win win voor iedereen dus en leuk om als kraamcadeau te geven

Kraamcadeau

Slabbetje

Vies worden hoort er ook bij. Het jonge kindje is op ondekkingstocht en wel met de mond. Alles wordt gepakt en hup in de mond gedaan. Dan gaat er natuurlijk wel eens iets mis en voor je het weet zit het net op het mooie nieuwe pakje……. Nu zijn er leuke slabbetjes, met lange mouwen die ervoor zorgen dat de kleertjes tenminste mooi blijven. Ze zijn ook met een doekje schoon te maken. Ook handig om te gebruiken voor het knutselen.

Food Jar

Ook voor onderweg zijn deze leuke funky food jars van Skip Hop met bijpassende ‘spork’ (spoon & fork) een leuk kraamcadeau. Het is een thermische bewaardoos voor warme of koude kinderporties. De bewaardoos houdt het voedsel 7 uur warm of 5 uur koud.

Knijpzakjes

Een praktisch kraamcadeau zijn knijpzakjes. Erg handig voor onderweg als de ouders zelf graag het gepureerde groente- of fruithapje willen meenemen. Ideaal!

Duurzaam

Veel duurzame kraamcadeaus in ons assortiment.

Snelle Levering

Verstuurd binnen 48 uur.
Gratis verzending boven €50,-.

Retour

Retour mogelijk binnen 14 dagen.

Veilige betalen

Funky Baby Stuff werkt samen met Mollie Payments.

Lees onze blogs

Jollein x Pimpelmees collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Jollein al gezien. Dit jaar is Jollein een samenwerking aangegaan met het merk Pimpelmees.

Pimpelmees staat vooral bekend om hun mooie en stijlvolle prints.

Lees verder »