Kraamcadeautips: Op Vakantie

We gaan op vakantie en we nemen mee….

De eerste vakantie met de kersverse baby is altijd spannend en zo anders dan dat de ouders gewend zijn. Wandelde ze eerst romantisch ’s avonds samen over de boulevard op zoek naar een heerlijk eettentje. Zitten ze nu ’s avonds in hun appartementje bij de baby die slaapt.

Ook al is de vakantie anders, het is ook heel erg leuk om het kindje voor het eerst kennis te laten maken met zand en water en al die andere nieuwe indrukken die het kindje opdoet.

Maar wat zijn nu handige dingetjes om mee te nemen als op vakantie. Het hangt natuurlijk van de bestemming af, maar dit zijn wel handige dingen:

Mini chair

Op de niet toeristische plekken, zijn er niet overal kinderstoeltjes. Dat kan het eten soms erg onhandig maken. De Minichair van Minimonkey geeft dan uitkomst. Zolang er een stoel in de buurt is ,kan je het kindje daarop zetten en bevestig je hem vast aan de stoel met de Minichair. Zo kan iedereen rustig eten…..
Een leuk en praktisch kraamcadeau voor de echte reiziger!

hydrofiele doek

Grote hydrofiele doeken zijn altijd handig omdat ze multi inzetbaar zijn. (en dus een ideaal kraamcadeau).
Je gebruikt ze voor het afdrogen, als een dekentje of om de baby te beschermen tegen de zon. Ze zijn niet zo dik, dus nemen niet zoveel ruimte in de koffer en ze drogen lekker snel op.

Smeren

Smeren smeren smeren. Je hoort het overal en het is ook erg belangrijk. Zeker voor het huidje van het kindje dat nog erg teer is en snel kan verbranden.

Handen schoon

Altijd even schone handen. Het kan zo maar gebeuren. Ben je lekker aan het wandelen door een leuk stadje, heeft de baby besloten om even te gaan poepen. Soms is een verschoningsplek niet in de buurt en dat betekent dat het even ter plaatse schoongemaakt moet worden. In deze onhandige situatie is het handig om de handen te kunnen wassen zonder dat er water in de buurt is. Dan is een reinigende handgel altijd praktisch om in de luiertas te hebben.
Handig cadeau voor in de kraammand!

Productjes