Verstuurd binnen 48 uur

Duurzame kraamcadeaus

Retour binnen 14 dagen

Veilig betalen

Vier leuke geboortecadeaus
voor een herfstkindje

De herfst is in volle gang. De bomen kleuren geel en rood, het wordt weer eerder donker en we gaan weer pompoensoep en rundvlees met paddenstoelen eten. Vorig jaar werden er in de herfst meer dan 41.000 kindjes geboren.
Maar wat is nu een leuk geboortecadeau voor een kindje dat in de herfst geboren is?
Wij hebben wat herfstige cadeautjes die je kan geven bij de geboorte voor je op een rij gezet.

Blaadje

Wat dacht je van dit knisperende blaadje. Het eerste jaar vinden kindjes alles wat kraakt erg leuk. Het blad is lekker groot, zo kunnen ze het blad goed verfrommelen en zo de kleine motoriek oefenen. Verder is het blad aan de ene kant wit en aan de andere kant zwart. Baby’s houden van contrasten, hoe sterker het contrast hoe interessanter het kindje het vindt.

Luiertaart

Wil je een handig geboortecadeau geven, geef dan een luiertaart. Het eerste jaar gebruikt een kindje zo’n zeven luiers per dag. Daar wordt het eerste jaar veel geld aan uitgegeven. Met deze luiertaart kunnen de ouders weer een paar dagen vooruit.
De luiertaart is versierd met hydrofiele doeken en washandjes. De hydrofiele doeken en washandjes zijn lekker zacht en dun, zo kunnen ze goed tussen de plooien van de baby komen.

Op de luiertaart zit ook een BIBS speentje, deze geeft ligt in het donker……hoe handig.
Bekijk onze gehele luiertaart collectie op onze luiertaartpagina. Er zijn veel mogelijkheden qua kleuren linten en cadeautjes. Zo kan je bij deze luiertaart zelf bepalen welke kleur speentje je erbij zou willen hebben.

Geboortecadeaus

Muts

Aangezien het kindje in de herfst is geboren, zal het de eerste maanden van zijn leven buiten vrij koud zijn. Als het eenmaal winter is, is het kindje zo tussen de 2 à 6 maanden. Een leuk geboortecadeau om te geven is dan een wintermuts.

KUBUS

Deze zachte kubus is ook het ontdekken waard. Zeker als het kindje al op zijn buik kan liggen en kan rollen. Dit kan al vanaf vier maanden, maar de meeste baby’s rollen zich zo rond de negen maanden om. De kubus heeft dan de ideale hoogte en aan elke kant is er weer wat te ontdekken. Zo heeft de kubus lusjes waar ze hun vingertjes in kunnen steken en een klein knisperend blaadje.
De kubus kan natuurlijk ook wegrollen en hup de kleine gaat er achteraan. Dit stimuleert het kruipen.
Ook deze kubus heeft vooral zwart-wit kleuren, om zo de aandacht te trekken van de baby.

Duurzaam

Veel duurzame kraamcadeaus in ons assortiment.

Snelle Levering

Verstuurd binnen 48 uur.
Gratis verzending boven €50,-.

Retour

Retour mogelijk binnen 14 dagen.

Veilige betalen

Funky Baby Stuff werkt samen met Mollie Payments.

Lees onze blogs

Jollein x Pimpelmees collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Jollein al gezien. Dit jaar is Jollein een samenwerking aangegaan met het merk Pimpelmees.

Pimpelmees staat vooral bekend om hun mooie en stijlvolle prints.

Lees verder »