Verstuurd binnen 48 uur

Duurzame kraamcadeaus

Retour binnen 14 dagen

Veilig betalen

Luiertaart Bestellen?
Top idee!

Een luiertaart is een lekker groot feestelijk cadeau en zeg nou zelf wie houdt daar nou niet van! Het staat lekker feestelijk op de babyshower tafel, het is een lekkere binnenkomer en heeft een echte wow factor….Een goed idee dus zo’n luiertaart bestellen.

Voor de baby

Versier de luiertaart met leuke en handige kraamcadeautjes voor de baby. Zo kunnen de lagen van de luiertaart versierd zijn met hydrofieldoeken . En kan er bijvoorbeeld ook een besteksetje, een speentje of een leuke romper aan de luiertaart toegevoegd worden.

Voor mama

Niet alleen voor de baby, maar ook voor de mama kan je leuke cadeautjes bij de luiertaart doen. Wat dacht je van een lekkere foaming shower gel. Na een bevalling is een douche nemen erg lekker, het helpt tegen de buikkrampen en is even een momentje voor mama zelf. Andere ideeën zijn een bodylotion, een stuk chocola of een klein flesje wijn, want ja dat mag tenslotte weer (een beetje).

Luiertaart bestellen

Van vroeger

Wil je de luiertaart een persoonlijk tintje geven, dan kan je bijvoorbeeld een mutsje die door de mama of papa als baby werd gedragen aan de luiertaart toevoegen. De eerste schoentjes, kleertjes of een rammelaar zijn ook allemaal items die soms worden bewaard en die kunnen nu op een speciale manier worden gegeven.

Oppeppers

Of maak de luiertaart persoonlijk door er ‘geheime berichtjes’ aan toe te voegen. De eerste weken met een pasgeboren baby zijn best heftig. Er komen veel dingen op de ouders af. Weinig slaap, herstellen van de bevalling, hormonen die door het lichaam gieren. Mama’s kunnen dan best even onzeker of verdrietig zijn. Een paar ‘opbeurende’ berichtjes of leuke herinneringen beuren de mama dan weer op. En hoe leuk is het als ze die dan net midden in de nacht vindt als ze haar kindje aan het verschonen is.

Superhandig

Het is verder ook een superhandig cadeau. Wist je dat het eerste jaar de baby gemiddeld 7 luiers per dag gebruikt, dat zijn er 2.555 per jaar. Veel dus. Dan komt een luiertaart goed van pas.

We hebben bij Funky Baby Stuff veel verschillende luiertaarten. Je kan de luiertaart kant en klaar bij ons bestellen. Wil je een luiertaart graag zelf samenstellen of er iets persoonlijks aan toevoegen, neem dan contact met ons op. Zelf een luiertaart maken kan natuurlijk ook. Hoe je dat doet lees je in onze blog.

Duurzaam

Veel duurzame kraamcadeaus in ons assortiment.

Snelle Levering

Verstuurd binnen 48 uur.
Gratis verzending boven €50,-.

Retour

Retour mogelijk binnen 14 dagen.

Veilige betalen

Funky Baby Stuff werkt samen met Mollie Payments.

Lees onze blogs

Jollein x Pimpelmees collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Jollein al gezien. Dit jaar is Jollein een samenwerking aangegaan met het merk Pimpelmees.

Pimpelmees staat vooral bekend om hun mooie en stijlvolle prints.

Lees verder »