New Year New Stuff: Originele Kraamcadeautjes

Het nieuwe jaar is weer begonnen en we hebben meteen ook weer nieuwe originele kraamcadeautjes ingekocht. We nemen je even mee in onze aanwinsten

the tubes

Wat dacht je van deze choco en theetubes. Verkrijgbaar in een meisjes en jongens variant. Je verwent de ouders meteen met een lekker chocolaatje of een kopje thee en je maakt je kraampakketje hiermee helemaal af. Is ook eens een keer wat anders dan een geboortekaartje. Een origineel kraamcadeautje dus.

merinooooo

Ja we hebben na een lange zoektocht DE babyslofjes gevonden die helemaal voldoen aan onze eisen. Deze babyslofjes zijn gemaakt van Merino wol. Merino wol heeft de eigenschap dat het minder jeukt dan gewone wol. Het voelt veel zachter en is temperatuur regulerend. Zo helpt het de babyvoetjes warm te blijven als het koud is en koel als het warm is.

douchemousse

Een ander origineel kraamcadeau is, in plaats van de baby allemaal cadeautjes te geven, de nieuwe mama en/of papa een cadeau te geven. Naïf heeft naast de babylijn nu ook een lijn voor de volwassenen. Daar zit nu ook een heerlijke shower foam bij. We hebben ze in twee varianten in de shop: Bloom; een combinatie van jasmijn en sinaasappel en Ocean; een heerlijke geur van zee mineralen en peer.
Dankzij de natuurlijke kokosvezels in de formule, verandert de douchegel bij het smeren in een volle schuimlaag. Even een heerlijk luxe spa-momentje voor de kersverse ouders!

Babybook

Het merk House of Products heeft gelukkig weer een nieuw babyboek uitgebracht. We zaten hier al heel lang op te wachten. De vorige versie was al hartstikke mooi en werd heel snel verkocht. Maar deze versie is nog eens een stapje mooier. Er is veel vrije ruimte om dingetjes op te schrijven en bij het boek zitten ook stickers die je verhaal en foto’s extra opleuken. Een mooi en origineel kraamcadeau.

Laatste BLOGs