Zo creëer je een sfeervolle meisjes babyshower.

Als je een babyshower organiseert wil je graag dat de ruimte er leuk en sfeervol uitziet, zodat de aanstaande mama helemaal in de babybubbel terecht komt….
In deze blog nemen we je mee hoe wij de tafel en de ruimte voor een meisjes babyshower mooi en sfeervol hebben gemaakt.

Voor de decoratie van deze babyshowertafel hebben we gekozen om de accenten te leggen op de kleuren roze, goud en wit. Roze omdat het voor een meisje is, goud om het een sfeervol en chique effect te geven en wit om het geheel ook weer rustig te houden.

Roze

Op de tafel hebben we licht roze linnen servetten en tafelkleed gelegd, zo krijgt de tafel meteen sfeer. De servetten en het tafelkleed zijn van het Zweedse merk Himla en kan je verkijgen bij de leuke webshop Table Things.

WIT

Om het geheel niet te druk te houden en de accenten op het roze en goud te houden, hebben we voor een wit servies gekozen van het merk Leeff. Dit servies heeft een glanzende glazuurlaag aan de bovenkant en een matte porseleinen finish aan de onderkant. Het staat ook heel erg mooi bij het Himla tafelkleed.

Goud

De tafel is voor de rest gedecoreerd met gouden accenten zoals: gouden gebaksvorkjes, een suikerpotje en een bananenbladschaaltje.
Bij de plaats van de aanstaande mama staat een goudkleurige kaarthouder met een kaartje MUM TO BE.
Kijk wat een prachtig effect de gouden spulletjes de tafel geeft.

Luiertaart

Zet nu midden op de tafel een leuke luiertaart omringd met de andere cadeautjes. De tafel is nu omgetoverd in een echte sfeervolle babyshowertafel. De luiertaart kan helemaal aangepast worden aan de wensen van je thema. Zo kan je bijvoorbeeld voor een andere BIBS speen kiezen of een ander kleur lint.

Nu de tafel mooi gedecoreerd is kan de omgeving versierd worden. Een wat saaie muur kan je makkelijk opfleuren met een folie deurgordijn. (Ook leuk om in de deuropening te hangen als de aanstaande mama erdoorheen loopt. Voor de rest is de ruimte versierd met goudkleurige en roze ballonnen.

Klaar ben je! Tijd om de mama te laten komen en haar in de watten te leggen..

Wil je meer inspiratie op het gebied van babyshowerhapjes en babyshowerspelletjes, check onze blog.

Have fun:)

Laatste BLOGs