Verras je collega met een mooi en duurzaam kraamcadeau

Start shopping
Duurzaam kraamcadeau Luiertaart omringd met hydrofiele doeken met het bosprintje van Pimpelmees. Kleuren licht grijs wit. Op de top van de luiertaart zit een speendoekje met hetzelfde pimpelmees printje in de vorm van een beerhoofdje

Kraamcadeau voor je collega

Wij van Funky Baby Stuff maken met ons assortiment met liefde mooie, passende en duurzame kraamcadeaus voor de kersverse ouders. Dit kan een luiertaart, een kraampakket of een kraampakketje door de brievenbus zijn. Dit doen we al voor veel bedrijven en dat vinden we hartstikke leuk!

Wij werken met merkjes samen waarbij duurzaamheid hoog op de agenda staat.

Zo bestaan onze luiertaarten uit luiers van het merk Bambo Nature. De milieu- en huidvriendelijke Bambo Nature-luiers zijn gemaakt van materialen waar geen kleurstoffen en parfum aan toegevoegd zijn.

 Het inpakpapier dat we gebruiken is een FSC® gecertificeerd product en we recyclen zoveel mogelijk onze verzenddozen. De verzenddozen worden ook ingepakt met papieren verpakkingstape. 

Zo proberen we een mooi duurzaam kraamcadeau samen te stellen en onze footprint te verkleinen.

Ben jij verantwoordelijk voor het inkopen van het kraamcadeau? Dan kan je bij ons snel en gemakkelijk de kraamcadeaus inkopen en betalen op factuur.

We kunnen samen in overleg een mooi pakket samenstellen of je kan een keus maken uit ons assortiment.
De cadeautjes worden altijd mooi ingepakt en er zit een handgeschreven kaartje bij voor de persoonlijke boodschap.

Neem contact op via mail, whatsapp, telefoon of klik op de knop bestel op factuur en vul al je wensen en gegevens in.
We gaan meteen voor je aan de slag.

Mail: info@funkybabystuff.nl
Bel: 0031 (0)6-13637204
Whatsapp (klik links onder)

Bestel of factuur
Duurzaam kraamcadeau Blauwe luiertaart met octopusknuffel op de top omringd met blauwe hydrofiele doeken, en versierd met blauwe speen en kleine blauwe tube Shampoo van naif
Info
info
info
info