Bloemen, wie wordt daar nu niet gelukkig van.

In dit mooie brievenbuspakketje zit een mooie grote hydrofiele multi-doeken van het merk Lulujo. Het ontwerp is gemaakt door, Kelly Ventura, een kunstenaar uit Michigan. Ze is vooral bekend van haar handgeschilderde prints van frisse bloemen en speelse patronen.

Verder is deze hydrofiele multi-doek superzacht en wordt ze zachter naarmate je haar wast. De hydrofiele muti-doeken wordt gebruikt om kindjes in te bakeren, af te drogen, als spuugdoek of afdekdoek bij het geven van borstvoeding. Een handig en mooi kraamcadeau.

Ook zit er een bijtring bij, waar het kindje lekker op kan bijten. Kindjes ontdekken de wereld met hun mond. Zodra ze iets vast kunnen pakken gaat het hup de mond in. Ook bij het krijgen van tandjes vinden kindjes het lekker om ergens in te bijten. Het masseert het tandvlees, waardoor het zachter wordt en de pijn verlicht.

Als laatste zit er bij dit brievenbus pakketje een BIBS speen. De BIBS fopspeen heeft een traditionele ronde schild. De vorm bootst de vorm van een borst aan en het natuurlijke rubber voelt fluweelzacht en flexibel aan voor de baby. En deze zwarte editie geeft ook nog eens licht in het donker. Hoe handig is dat!

 

shop De producten