Ben je opzoek naar een leuke luiertaart voor een jongen, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben leuke lieve blauwe luiertaarten, maar ook wat neutralere of stoere luiertaarten. Hieronder kan je onze selectie vinden.

Stel je hem het liefst zelf samen of heb je een ander idee? Neem dan contact met ons op.

 

Luiertaart Maanknuffel & Pop It Telefoon

Om de luiertaart zitten twee hydrofiele doeken van het merk Mushie. 

Op de top van de luiertaart zit een mousseline maan knuffeldoek. Een heerlijk zacht knuffeltje waar de kleine lekker mee kan frummelen. De luiertaart wordt afgemaakt met een BiBS speentje en een Pop It Telefoon. Kindjes zijn dol op het geluid van de pop it.

Shop now

Om deze mooie luiertaart zitten twee hydrofiele doeken. Een hydrofiele doek is een item wat je veelvuldig gebruikt bij baby’s, maar vaak ook nog bij peuters. Zo kun je hydrofiele doeken gebruiken als handdoek, spuugdoek, onderlegger tijdens het verschonen, maar ook tegen vlekken op het hoeslaken in het bedje of onderweg als kleedje. 

Op de top van de luiertaart zit een mousseline maan knuffeldoek. Verder zit er een BiBS speentje en een Speenketting op.

Shop now

Luiertaart Maanknuffel & Speenketting

Luiertaart Jollein Octopus Knuffel & Speentje

Om de luiertaart zitten twee hydrofiele doeken van het merk Mushie

Op de top van de luiertaart zit de gezellige octopus met zijn lekkere zachte tentakels. Een ideale knuffel die de kleine goed kan vastpakken aan zijn tentakels. De luiertaart wordt afgemaakt met een BiBS speentje en een Naïf Shampoo.

 
Shop now

Het babymerk Jollein is een samenwerking aangegaan met Pimpelmees. De kenmerkende bosdieren tekening, die je normaal gesproken op hun kaartjes en behang vindt, vind je nu terug op de mooiste basics van Jollein

In deze luiertaart zitten twee hydrofiele doeken en een slab uit de collectie verwerkt. Een mooi babycadeau om te geven.

 
Shop now

Luiertaart Jollein x Pimpelmees

Luiertaart Jollein x Pimpelmees

Het babymerk Jollein is een samenwerking aangegaan met Pimpelmees. De kenmerkende bosdieren tekening, die je normaal gesproken op hun kaartjes en behang vindt, vind je nu terug op de mooiste basics van Jollein

In deze luiertaart zitten twee hydrofiele doeken en een speendoekje uit deze collectie. Een mooi babycadeau om te geven.

 
Shop now

In deze luiertaart zit op de top een grote hydrofiele multi-doeken van het merk Mushie. Ze zijn lekker groot en superzacht voor de babyhuid. 

Verder wordt de luiertaart afgemaakt met een BIBS fopspeen, een echte babymusthave.
 
Een mooi en handig kraamcadeau voor een babyshower of kraamfeest.
 
Shop now

Luiertaart blauwe strik

Luiertaart voor de echte bouwers

Deze stoere luiertaart is voor de echte bouwers.

In deze luiertaart zitten twee hydrofiele multi-doeken van het merk Mushie. Ze zijn lekker groot en superzacht voor de babyhuid. 

Verder zit er bij de luiertaart een stapelaar. Stapelen en omgooien het eerste wat het kindje zal doen qua spelen. Deze stapelaar heeft stoere kleuren en in sommige pakjes zitten leuke gaatjes in verschillende vormpjes. Je kan er dus niet alleen mee bouwen, maar ook leuk mee spelen in het zand of in het water. 

Verder wordt de luiertaart afgemaakt met een BIBS fopspeen, een echte babymusthave.
Shop now

In deze luiertaart is omringd met een mooie blauwe hydrofiele doek van het merk Mushie.

Op de top zit een blauwe bijtbal waar de kleine lekker in kan bijten en achteraan kan kruipen.

Verder zitten er berensokjes bij met een antislip patroon aan de onderkant

De speen en de speenketting maken deze luiertaart compleet.

 
Shop now

Luiertaart met bijtbal

Luiertaart met bijtarmbanden

Deze blauwe luiertaart staat mooi in de babykamer

Deze jongens luiertaart is omringd met een mooie blauwe hydrofiele doek van het merk Mushie.

Op de top zitten blauwe sokjes in een leuke berenverpakking.

Daarbij zitten ook nog drie bijtarmbanden een leuke cadeau voor de baby en de mama. De armbanden kunnen gedragen worden door de mama. Als de baby even wilt spelen en bijten, kunnen ze met de armbanden spelen.

Shop now

Marmer het is echt een trend op dit moment.
In deze marmer luiertaart zitten twee grote hydrofiele doeken van het merk Lulujo. Deze hydrofiele doeken zijn superzacht en worden alleen nog maar zachter naarmate je ze wast. Hydrofiele doeken worden gebruikt om het kindje in te bakeren, te wassen en als spuugdoek. Een handig kraamcadeau dus. 

Verder zit er bij de luieraart nog een bijtring. Jonge kindjes vinden het fijn om dingen in hun mond te stoppen. Op deze manier ontdekken ze de wereld en het houdt het tandvlees soepel. Het kindje zal in haar nopjes zijn met deze bijtring.

Shop now

Luiertaart Marmer

Luiertaart met Bijtring

Deze chique jongens luiertaart met de marmerstrik is echt een pareltje. Een mooi cadeau om te krijgen en om te geven.

Op de top van de luiertaart zit een grote hydrofiele multi-doek van het merk Lulujo. Deze doek is dun en is en blijft superzacht. Hydrofiele doeken komen altijd van pas. 

Verder zit er bij de luiertaart een bijtring gemaakt van siliconen balletjes. Kindjes verkennen hun wereld vooral met hun mond. Deze bijtring zal dan ook voor uren speelplezier zorgen.

Shop now

Deze jongens luiertaart met de marmerstrik is echt een plaatje. Niet alleen op de babyshowertafel, maar ook in het kinderkamertje.

Op de top van de luiertaart zit een grote hydrofiele multi-doek van het merk Lulujo en is superzacht. Hoe vaker je ze wast en hoe zachter ze worden. Hydrofiele doeken komen altijd van pas. 

Verder zit er bij de luiertaart een BIBS speen. Deze speen heeft een traditionele ronde schild, is gemaakt van natuurrubber en is ontwikkeld om de zuigreflex van het kind te ondersteunen.

Shop now

Luiertaart  met speen

Luiertaart met speelset

Deze luiertaart met de marmer hydrofiele doek is een mooi babyshowercadeau en zit vol speelgoed waar het kindje de eerste 2 jaar lekker mee kan spelen.

Op de top van de luiertaart zit een bijtbal, superhandig als de eerste tandjes doorkomen. Verder zitten er stacking cups bij van het merk Mushie. Hiermee kan lekker een toren mee gemaakt worden. Maar ze zijn ook erg leuk om mee te spelen in het water of in het zand. 

De luiertaart wordt afgemaakt met een BIBS speen en een speenketting.

Shop now

Deze jongens luiertaart is echt een pareltje. Niet alleen op de babyshowertafel, maar ook in het kinderkamertje.

Om de luiertaart zit een grote hydrofiele multi-doek van het merk Lulujo en is superzacht.

Verder zit er bij de luiertaart handige babycadeautjes waar de ouders veel aan zullen hebben. Een siliconen slab met vakje. Vallend eten wordt zo opgevangen en de slab is makkelijk schoon te maken. Twee siliconen lepeltjes in mooie kleuren bijpassende tandenborsteltjes.

Shop now

Luiertaart met eetset

Panda Luiertaart

Eén van onze nieuwste stoere luiertaart vol met leuke cadeautjes, waaronder op de top een houten panda stapelaar. Een top babycadeau waar het kindje veel plezier aan zal beleven. Voelen, proeven, geluiden maken en uiteindelijk de puzzel, het kan allemaal met deze panda.

Verder zitten er ook panda sokjes bij, met een profiel op de onderkant.

Een super stoere jongens luiertaart, wie wil deze nu niet op de babykamer hebben staan!

Shop now

Deze mooie panda look luiertaart is een echte eyecatcher. Niet alleen op de babyshowertafel, maar ook in het kinderkamertje.

Om de luiertaart heen zitten twee grote hydrofiel multi-doeken met een panda print. Deze hydrofiele multi-doeken van het merk Lulujo en zijn echt super zacht. Hoe vaker je ze wast en hoe zachter ze worden.

Op de top van de luiertaart zit een panda stapelaar. Een cadeau waar het kindje heel lang plezier aan zal beleven.

Shop now

Panda Luiertaart

Panda Luiertaart

Zo cute deze panda luiertaart.

In deze luiertaart zit niet de Panda stapelaar, maar wel leuke panda sokjes. Sokjes komen altijd van pas, want ze raken best snel kwijt.

De luiertaart wordt afgemaakt met een glow in the dark speen van BIBS. Zo handig. Mocht de speen uitvallen midden in de nacht dan kan je hem makkelijk weer terug vinden.

Shop now

Er is niets leuker dan met de baby in bad of onder de douche gaan. Even een momentje samen. En deze luiertaart voor een jongen sluit daar helemaal op aan.

In de luiertaart zit een lekkere badolie van Naïf, zo krijgt het kindje een heerlijke zachte huid.

In de luiertaart zit een baby badcape verstopt om hem na het badderen lekker in te wikkelen.

Op de top zit een showerglove voor meer grip tijden het douchen…. een top luiertaart dus!

Shop now

Badderen met deze Luiertaart

Luiertaart met het thema water

Wil je liever een wat grotere luiertaart? Dan is deze luiertaart met het thema water een goede optie. Hier zit op de top van de luiertaart het leuke octopus knuffeltje.

Binnenin de luiertaart zit een zachte witte baby badcape verstopt. Altijd handig als de baby uit bad wordt gehaald of na het babyzwemmen.

Verder zit er ook een hele leuke zwemluier bij. Deze is uitwasbaar en verstelbaar. Zo kan de baby boy er tot ongeveer zijn tweede jaar mee doen. Leuk en ook nog eens goed voor het milieu!

Shop now