Ben je op zoek naar een leuke luiertaart voor een meisje, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben leuke lieve roze luiertaarten, maar ook wat neutralere of stoere luiertaarten. Hieronder kan je onze selectie vinden.

Stel je hem het liefst zelf samen? Neem dan contact met ons op.

 

Luiertaart Jollein x Pimpelmees

 Het babymerk Jollein is een samenwerking aangegaan met Pimpelmees. De kenmerkende bosdieren tekening, die je normaal gesproken op hun kaartjes en behang vindt, vind je nu terug op de mooiste basics van Jollein
 
In deze luiertaart zitten twee hydrofiele doeken en een speendoekje uit deze collectie. Een mooi babycadeau om te geven.
 
Shop now

Het babymerk Jollein is een samenwerking aangegaan met Pimpelmees. De kenmerkende bosdieren tekening, die je normaal gesproken op hun kaartjes en behang vindt, vind je nu terug op de mooiste basics van Jollein

In deze luiertaart zitten twee hydrofiele doeken en een slab uit de collectie verwerkt. Een mooi babycadeau om te geven.

 
Shop now

Luiertaart Rainbow

Luiertaart Roze Strik

In deze meisjes luiertaart zit op de top een grote hydrofiele multi-doek van het merk Mushie. Ze zijn lekker groot en superzacht voor de babyhuid. 

Bij de luiertaart zit ook een BIBS fopspeen, glow in the dark. Superhandig als je midden in de nacht de speen kwijt bent. Een echte babymusthave.
 
Een mooi en handig kraamcadeau voor een babyshower of kraamfeest.
 
Shop now

De luiertaart bestaat uit luiers maat twee van het merk Pampers.

Om de luiertaart zitten twee hydrofiele doeken van het merk Mushie. Een hydrofiele doek is een item wat je veelvuldig gebruikt bij baby’s, maar vaak ook nog bij peuters. 

Op de top van de luiertaart zit een mousseline maan knuffeldoek. Verder wordt de luiertaart afgemaakt met een Friggs speentje en een Pop It Telefoon.

Shop now

Luiertaart Maanknuffel
& Pop It Telefoon

Luiertaart Maanknuffel & Speenketting

Deze lieve donkerroze luiertaart is een plaatje om te geven.

Om de luiertaart zitten twee hydrofiele doeken van het merk Mushie. Een hydrofiele doek is een item wat je veelvuldig gebruikt bij baby’s, maar vaak ook nog bij peuters. 

Op de top van de luiertaart zit een mousseline maan knuffeldoek. Verder wordt de luiertaart afgemaakt met een Friggs speentje en een speenketting.

Shop now

Deze luiertaart voor een meisjes is een mooi babycadeau

Om de luiertaart zitten twee hydrofiele doeken van het merk Mushie. Een hydrofiele doek is een item wat je veelvuldig gebruikt bij baby’s, maar vaak ook nog bij peuters. 

Op de top van de luiertaart zit een mousseline maan knuffeldoek. Verder wordt de luiertaart afgemaakt met een Friggs speentje en een bijtring in de vorm van een kat.

Shop now

Luiertaart met maanknuffel & Katten Bijtring

Luiertaart Bijtring &
Wollen Sokken 

Om de luiertaart zitten twee hydrofiele doeken van het merk Mushie. 

Op de top van de luiertaart zit een bijtring in de vorm van een kat. Een bijtring vinden kindjes superfijn om op te bijten als er tandjes doorkomen. Verder zit er bij de luiertaart merino wollen sokjes. Merino staat erom bekend om zijn hoge kwaliteit, zachtheid en het is temperatuur regulerend en zelfreinigend. Doordat Merino wol warmte reguleert kunnen ze het hele jaar gedragen worden.

De luiertaart wordt afgemaakt met een nurturing crème en bodylotion van Naïf.

Shop now

Deze luiertaart is omringd met hydrofiele doeken van het merk Jollein.

Bij de luiertaart zit ook een leuk speendoekje in de vorm van een maan. Dit knuffeltje zet je aan de speen vast, zo raakt de speen niet snel kwijt en heeft het kindje altijd een knuffeltje dichtbij. Van het leuke merkje Mushie hebben we de bijtarmbanden en de pop-it telefoon toegevoegd. De kleine kan lekker op de bijtarmbanden bijten als de tandjes doorkomen. De pop It telefoon is echt een favoriet onder de kindjes voor het leuke ploppende geluid dat de telefoon maakt.

De luiertaart wordt afgemaakt met een nurturing crème van Naïf.

Shop now

Luiertaart met Speendoekje & Pop-It Telefoon

Luiertaart met bijtarmbanden

Een pareltje in de babykamer

Deze meisjes luiertaart is omringd met een mooie roze hydrofiele doek van het merk Mushie.

Op de top zitten roze sokjes in een leuke kattenverpakking.

Daarbij zitten ook nog drie bijtarmbanden een leuke cadeau voor de baby en de mama. De armbanden kunnen gedragen worden door de mama. Als de baby even wilt spelen en bijten, kunnen ze met de armbanden spelen.

Shop now

Deze mooie roze luiertaart is omringd met een zachte hydrofiele multidoek van het merk Mushie.

Op de top zitten babysokjes in een leuke kattenverpakking. Sokjes zijn altijd handig, omdat ze regelmatig door de kleine worden uitgetrokken en verdwijnen. Een handig babycadeau dus.

De siliconen bijtring met kattenoortjes past er mooi bij. De luiertaart wordt afgemaakt met een speenkoord en een bijpassende BIBS speen.

Shop now

Luiertaart met bijtring

Luiertaart Meadow Rosewood

In deze complete luiertaart is gevuld met allemaal handige spulletjes voor de eerste weken van de geboorte van een baby.

Van hydrofiele doeken, washandjes, speentje en nurturing crème.

Een mooi en handig kraamcadeau voor een babyshower of kraamfeest.
 
Shop now

Marmer het is echt een trend op dit moment.
In deze marmer luiertaart zitten twee grote hydrofiele doeken van het merk Lulujo. Deze hydrofiele doeken zijn superzacht en worden alleen nog maar zachter naarmate je ze wast. Hydrofiele doeken worden gebruikt om het kindje in te bakeren, te wassen en als spuugdoek. Een handig kraamcadeau dus. 

Verder zit er bij de luieraart nog een bijtring. Jonge kindjes vinden het fijn om dingen in hun mond te stoppen. Op deze manier ontdekken ze de wereld en het houdt het tandvlees soepel. Het kindje zal in haar nopjes zijn met deze bijtring.

Shop now

Luiertaart Marmer

Mini Luiertaart Marmerstrik

Deze chique meisjes luiertaart met de marmerstrik is echt een pareltje. Een mooi cadeau om te krijgen en om te geven.

Op de top van de luiertaart zit een grote hydrofiele multi-doek van het merk Lulujo. Deze doek is dun en is en blijft superzacht. Hydrofiele doeken komen altijd van pas. 

Verder zit er bij de luiertaart een bijtring gemaakt van siliconen balletjes. Kindjes verkennen hun wereld vooral met hun mond. Deze bijtring zal dan ook voor uren speelplezier zorgen.

Shop now

Deze jongens luiertaart met de marmerstrik is echt een plaatje. Niet alleen op de babyshowertafel, maar ook in het kinderkamertje.

Op de top van de luiertaart zit een grote hydrofiele multi-doek van het merk Lulujo en is superzacht. Hoe vaker je ze wast en hoe zachter ze worden. Hydrofiele doeken komen altijd van pas. 

Verder zit er bij de luiertaart een BIBS speen. Deze speen heeft een traditionele ronde schild, is gemaakt van natuurrubber en is ontwikkeld om de zuigreflex van het kind te ondersteunen.

Shop now

Luiertaart Marmerstrik Roze

Luiertaart met speelset

Deze luiertaart met de marmer hydrofiele doek is een mooi babyshowercadeau en zit vol speelgoed waar het kindje de eerste 2 jaar lekker mee kan spelen.

Op de top van de luiertaart zit een bijtring, superhandig als de eerste tandjes doorkomen. Verder zitten er stacking cups bij van het merk Mushie. Hiermee kan lekker een toren mee gemaakt worden. Maar ze zijn ook erg leuk om mee te spelen in het water of in het zand. 

De luiertaart wordt afgemaakt met een BIBS speen en een speenketting.

Shop now

Deze meisjes luiertaart is echt een pareltje. Niet alleen op de babyshowertafel, maar ook in het kinderkamertje.

Om de luiertaart zit een grote hydrofiele multi-doek van het merk Lulujo en is superzacht.

Verder zit er bij de luiertaart handige babycadeautjes waar de ouders veel aan zullen hebben. Een siliconen slab met vakje. Vallend eten wordt zo opgevangen en de slab is makkelijk schoon te maken. Twee siliconen lepeltjes in mooie kleuren bijpassende tandenborsteltjes.

Shop now

Luiertaart met eetset

Sparkling Unicorn Luiertaart

Helemaal dol op unicorns? Dan is deze vrolijke luiertaart iets voor jou. In deze luiertaart zit een leuke unicorn romper gemaakt van biologisch katoen. Verder is hij versiert met regenboog lint en een houten vlinder. Een lekkere vrolijke taart.

Shop now